Filmele și serialele cu Matthew Fox

 • Matthew Fox

  Matthew Fox

  56 de ani
  Data nașterii: 14.07.1966
  Locul nașterii: Abington, Pennsylvania, USA
 • Last Light (2022)

  Scenariul: Patrick Renault
  24 2
  5.4
 • Bone Tomahawk (2016)

  Tomahawkul de os

  Când niște sălbatici canibali îi răpesc pe locuitorii dintr-un mic oraș, câțiva pistolari conduși de șeriful Hunt pleacă să-i caute. Dar dușmanul lor este mai nemilos decât își poate imagina cineva vreodată.

  Regia: S. Craig Zahler
  31 7
  7.1
 • Extinction (2015)

  Supraviețuitorii

  La nouă ani de la apariția unei infecții ce a transformat cea mai mare parte a omenirii în creaturi turbate, Patrick, Jack și Lu, o fetiță de nouă ani, au supraviețuit în liniștea și calmul aparent al orașului acoperit de zăpadă, Harmony.

  Regia: Miguel Ángel Vivas
  11 1
  5.8
 • World War Z (2013)

  Ziua Z: Apocalipsa

  Un thriller SF al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epdiemie care răstoarnă guverne, răscoală armate și amenință să elimine rasa umană.

  Regia: Marc Forster
  100 4
  7.0
 • Emperor (2012)

  împărat

  Odată cu capitularea Japoniei, la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, generalul Fellers este însărcinat în a lua decide dacă împăratul Hirohito va fi spânzurat ca un criminal de război.

  Regia: Peter Webber
  17 0
  6.5
 • Alex Cross (2012)

  Detectivul Alex Cross

  Alex Cross, celebrul detectiv psiholog din romanele lui James Petterson, face trecerea pe marele ecran în interpretarae lui Tyler Perry. Neîntrecut în a citi indicii, Alex Cross dă de probleme când în cale îi iese un criminal în serie sadic.

  Regia: Rob Cohen
  14 6
  5.1
 • Speed Racer (2008)

  Măiestria lui Speed Racer la volanul mașinilor de curse îl face pe băiat să viseze la câștigarea faimosului raliu The Crucible, unde, cu ani în urmă, fratele său și-a pierdut viața.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  5 1
  6.0
 • Vantage Point (2008)

  Fiecare vede altceva

  Doi agenţi secreţi a căror sarcină este să-l protejeze pe Preşedintele Ashton la un summit. Când Preşedintele este împuşcat, haosul produs aruncă în aer vieţile a 5 persoane. Filmul prezintă evenimentele din perspectiva fiecăreia dintre ele.

  Regia: Pete Travis
  23 1
  6.6
 • We Are Marshall (2006)

  Noi suntem Marshall

  Dupa ce un accident de avion rapeste vietile membrilor echipei de fotbal a Universitatii Marshall si a catorva suporteri, noul antrenor al echipei (McConaughey) si jucatorii supravietuitori incearca sa continue programul sportiv.

  Regia: McG
  6 1
  7.0
 • Lost (2004)

  LOST: Naufragiații

  Părăsiți pe o insulă pustie, 48 de supraviețuitori ai unei catastrofe aviatice trebuie să găsească forța de a munci în echipă dacă vor să trăiască, însă insula pustie ascunde multe secrete care se pot dovedi fatale pentru grupul de naufragiați....

  Scenariul: Damon Lindelof, J.J. Abrams, Jeffrey Lieber
  67 2
  8.3
 • Party of Five (1994)

  Pe cont propriu

  Cinci frați sunt lăsați în voia sorții atunci când părinții lor sunt uciși într-un accident de mașină provocat de un șofer beat. Serialul se învârte în jurul greutăților pe care le întâmpină cei cinci în viața de zi cu zi.

  Scenariul: Christopher Keyser, Amy Lippman
  2 0
  6.8
 • Regia: Bob Balaban
  2 0
  5.4