Filmele și serialele cu Matthias Schoenaerts

  • Matthias Schoenaerts

    Matthias Schoenaerts

    46 de ani
    Data nașterii: 08.12.1977
    Locul nașterii: Antwerp, Belgium
  • The Regime (2024)

    Regimul

    Scenariul: Will Tracy
    30 0
    6.1
  • Django (2023)

    Scenariul: Leonardo Fasoli, Maddalena Ravagli
    18 3
    4.7
  • Amsterdam (2022)

    Plasat în anii '30, filmul lui David O. Russell spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor...

    Regia: David O. Russell
    52 10
    6.1
  • Brothers by Blood (2020)

    Frați de sânge

    În Orașul Iubirii Frățești, Philadelphia, Peter Flood, un copil de 8 ani, privește neajutorat cum sora lui mai mică este ucisă de conducerea neglijentă a unuia dintre vecinii săi. Chinuit de durere și resentimente, tatăl lui crede că răzbunarea...

    Regia: Jérémie Guez
    12 1
    5.0
  • The Old Guard (2020)

    Vechea Gardă

    Un grup secret de mercenari nemuritori condus de Andy luptă de secole pentru a proteja muritorii. Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le replice puterile și să le folosească pentru ei.

    Regia: Gina Prince-Bythewood
    197 23
    6.7
  • A Hidden Life (2019)

    O viață ascunsă

    Filmul spune povestea unui bărbat german care, obiectând contra stagiului militar pe motive de conştiinţă, refuză să lupte pentru nazişti. Este ultimul film al lui Bruno Ganz, de curând decedat, deci va fi o experienţă cinematografică emoţionantă.

    Regia: Terrence Malick
    27 5
    7.4
  • The Mustang (2019)

    Mustangul

    Un infractor înrăit participă la un program de reabilitare a deținuților care are profil ecvestru, încercând să-și repare relația cu fiica sa.

    Regia: Laure de Clermont-Tonnerre
    51 11
    6.8
  • Close Enemies (2018)

    Dușmani aliați

    După ce partenerul îi e ucis într-o ambuscadă, traficantul Manuel își depășește reticența și îi vânează pe vinovați alături de polițistul Driss, amicul lui din copilărie.

    Regia: David Oelhoffen
    11 0
    6.4
  • The Command (2018)

    Comanda

    Filmul urmărește dezastrul din 2000 cu un submarin Kursk și neglijența guvernamentală de după. În timp ce marinarii luptă pentru supraviețuire, familiile lor se confruntă cu problemele politice și șansele foarte mici ca ei să fie salvați.

    Regia: Thomas Vinterberg
    80 8
    6.6
  • Red Sparrow (2018)

    Vrabia roșie

    Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

    Regia: Francis Lawrence
    463 51
    6.6
  • Racer and the Jailbird (2017)

    Jafuri, mașini și fidelitate fără limite

    Când Gino o întâlnește pe Bénédicte, se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător... dar ascunde un secret. Genul de secret care poate pune în pericol viața lui și a celor din jur.

    Regia: Michaël R. Roskam
    34 7
    6.3
  • Our Souls at Night (2017)

    Suflete în noapte

    Addie și Louis, doi vecini văduvi, încep să doarmă platonic în același pat pentru a-și alina singurătatea, și astfel prinde contur o poveste de iubire adevărată.

    Regia: Ritesh Batra
    54 4
    6.9
  • A Bigger Splash (2015)

    A Bigger Splash: Pasiuni Periculoase

    Un star rock faimos și un regizor, care obține o vizită neașteptată de la un vechi prieten și fiica acestuia - ceea ce crează "un vârtej de gelozie, pasiune și, în cele din urmă, un pericol pentru toți cei implicați"

    Regia: Luca Guadagnino
    8 3
    6.4
  • Disorder (2015)

    Vincent, fost soldat al fortelor speciale franceze, s-a intors din Afghanistan și sufera de stres post-traumatic. Este angajat sa asigure siguranta lui Jessie, sotia unui om de afaceri libanez, ce locuieste intr-o proprietate de lux din sudul Frantei

    Regia: Alice Winocour
    3 2
    6.2
  • Far from the Madding Crowd (2015)

    Departe de lumea dezlănțuită

    În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenţi foarte diferiţi: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

    Regia: Thomas Vinterberg
    33 1
    7.1