Filmele și serialele cu Maude Apatow

  • Maude Apatow

    Maude Apatow

    26 de ani
    Data nașterii: 15.12.1997
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • The King of Staten Island (2020)

    Regele din Staten Island

    La ani de zile după moartea tatălui său, care era pompier, un artist-tatuator își pierde ultima fărâmă de stabilitate când mama lui începe să se vadă cu un alt pompier.

    Regia: Judd Apatow
    16 6
    7.1
  • Hollywood (2020)

    Hollywood este povestea unui grup de actori și cineaști aspiranți în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, care încearcă să își facă un nume în Cetatea Filmului, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească.

    Scenariul: Ian Brennan, Ryan Murphy
    6 0
    7.5
  • Euphoria (2019)

    Euforia

    Serialul urmărește un grup de elevi de liceu care dau piept cu dragostea și prietenia într-o lume a drogurilor, sexului, traumelor și social media. Protagonista serialului e actrița și cântăreața Zendaya.

    Scenariul: Sam Levinson
    65 10
    8.3
  • Assassination Nation (2018)

    O națiune asasină

    Un hacker anonim începe să terorizeze orașul Salem, dezvăluind cele mai private informații personale ale locuitorilor săi, până când bârfa se transformă în isterie și isteria duce la violență.

    Regia: Sam Levinson
    23 10
    6.0
  • The House of Tomorrow (2017)

    O casă pentru ziua de mâine

    Un adolescent superprotejat, care se simte stingher în societate, se împrieteneşte cu un tip cu părul verde, care a suferit un transplant de inimă şi care îl introduce în lumea muzicii punk rock.

    Regia: Peter Livolsi
    2 2
    6.2
  • Other People (2016)

    După o despărțire urâtă, un scriitor de comedie ce încerca să se afirme în New York decide să plece la Sacramento pentru a-și îngriji mama aflată pe moarte.

    Regia: Chris Kelly
    3 0
    6.8
  • This Is 40 (2012)

    Așa-i la 40 de ani!

    Spin off al comediei Un pic însărcinată, succesul de casă din 2007, noua poveste a lui Judd Apatow ne face cunoștință cu cuplul Pete și Debbie când aceștia se apropie de un prag nedorit: nesuferita vârstă de 40 de ani

    Regia: Judd Apatow
    12 2
    6.2
  • Funny People (2009)

    Tipi simpatici

    Tipi simpatici este povestea lui George (Adam Sandler), un comic de succes, care, in momentul in care afla ca sufera de o boala care ii lasa mai putin de un an de trait, decide ca e cazul sa isi puna in ordine viata.

    Regia: Judd Apatow
    9 2
    6.3
  • Knocked Up (2007)

    Un pic însărcinată

    O noapte de dragoste cu consecinţe nebănuite. Allison Scott este o tânără jurnalistă ocupată până peste cap cu cariera. Viaţa ei se schimbă total când se întâlneşte cu Ben: după două-trei băuturi şi o noapte fierbinte, fata rămâne însărcinată.

    Regia: Judd Apatow
    19 2
    6.9