Filmele și serialele cu Maurice Bénichou

  • Maurice Bénichou

    Maurice Bénichou

    Data nașterii: 23.01.1943
    Decedat: 14.06.2019 (76 de ani)
  • The Rabbi's Cat (2011)

    Pisica rabinului

    Alger, anii 1920. Rabinul Sfar trăiește cu fiica sa Zlabya, un papagal gălăgios și un motan pus pe șotii. Motanul devorează papagalul și începe să vorbescă, dar spune numai minciuni. Rabinul tare ar vrea să scape de motan.

    Regia: Joann Sfar, Antoine Delesvaux
    0 0
    7.1
  • The Great Alibi (2008)

    Marele alibi

    Senatorul Henri și soția lui au oaspeți la conacul lor dintr-un sat liniștit. Llucrurile merg prost: Pierre, psihanalist și afemeiat desăvârșit, este ucis. Soția sa, uluită și confuză, este găsită lângă cadavru cu un pistol fumegând în mână.

    Regia: Pascal Bonitzer
    0 0
    5.4
  • Inju: The Beast in the Shadow (2008)

    Inju, bestia din umbră

    Alex Fayard, un autor de romane polițiste, este invitat în Japonia pentru lansarea ultimului său roman. Aici el o întâlnește pe Tamao, o gheișă, care-i destăinuie ca un fost iubit, un romancier faimos, a amenințat că o va ucide.

    Regia: Barbet Schroeder
    0 0
    5.5
  • Caché (Hidden) (2006)

    Ascuns

    Georges este gazda unei emisiuni TV de recenzii literare care incepe sa primeasca niste colete cu casete video pe care sunt filmari cu el alaturi de familia sa - filmati pe ascuns de undeva din strada - iar acest lucru alarmant nu are inca o...

    Regia: Michael Haneke
    6 1
    7.3
  • Time of the Wolf (2003)

    Vreme de restriște

    Cel mai bun scenariu, Catalonian International Film Festival 2003 Când Ana și familia ei ajung la cabana lor de la țară, o găsesc ocupată de niște străini. Această descoperire este doar începutul unei proces de învățare dureroasă. Nimic nu mai...

    Regia: Michael Haneke
    8 0
    6.5
  • Peter Brook's the Mahabharata (1989)

    Mahabharata

    O povestire de razboi fratricid,cu doua clanuri ale aceluiasi trib arian, Bharatas. Fratii Pandavas lupta contra fratilor Kauvaras pentru a-si recupera regatul.

    0 0
    7.8
  • I... For Icarus (1979)

    I... de la Icar

    Dupa asasinarea presedintelui reales al unui stat fictiv, procurorul Henri Volney, unul dintre membri comisiei de ancheta a cazului, refuza concluziile acesteia. Pornind la o investigatie pe cont propriu, Volney descopera un martor, cu ajutorul...

    Regia: Henri Verneuil
    9 1
    7.9
  • Roads to the South (1978)

    Drumul spre sud

    Un scenarist spaniol exilat în Franța trebuie să înfrunte rolul pe care l-a avut în rezistența antifascistă din țara sa, pe fondul tensiunilor cu fiul său înstrăinat.

    Regia: Joseph Losey
    3 0
    5.6
  • Pardon Mon Affaire (1976)

    Dragoste la înălțime

    Filmul este o comedie despre fidelitatea partenerilor de cuplu. Patru prieteni casatoriti se intalnesc frecvent si se ajuta reciproc pentru a le ascunde sotiilor aventurile extraconjugale.

    Regia: Yves Robert
    2 0
    7.0