Filmele și serialele cu Maurice Roëves

  • Maurice Roëves

    Maurice Roëves

    Data nașterii: 19.03.1937
    Decedat: 14.07.2020 (83 de ani)
  • Harrigan (2013)

    Regia: Vince Woods
    1 0
    4.9
  • Brighton Rock (2010)

    Un gangster dintr-un mic oras se casatoreste cu o chelnerita care l-a vazut omorand un asasin rival, pentru a o face sa pastreze secretul. Cand membrii bandei sale incep sa se indoiasca de el, ajunge sa fie din ce in ce mai disperat si mai violent.

    Regia: Rowan Joffe
    2 0
    5.7
  • The Damned United (2009)

    Numele Jocului: Fotbal

    Povestea plină de conflicte şi umor negru a lui Brian Clough (Michael Sheen) şi a mandatului său de 44 zile ca manager al campionilor fotbalului englezesc: Leeds United.

    Regia: Tom Hooper
    1 1
    7.5
  • Fast Track: No Limits (2008)

    Urmărire la viteză maximă

    Un lung-metraj de actiune construit in jurul unui grup de vitezomani pasionati de cursele de strada.

    Regia: Axel Sand
    3 0
    5.0
  • The Dark (2005)

    Întunericul

    Bazat pe romanul “Sheep” al scriitorului Simon Maginn, filmul “The Dark” beneficiaza de prestatia actoriceasca de exceptie a lui Sean Bean si a Mariei Bello. Intr-o incercare disperata de a isi uni familia, Adèle (Bello) calatoreste spre Tara...

    Regia: John Fawcett
    1 0
    5.3
  • Beautiful Creatures (2000)

    Frumoase și mortale

    Se spune ca femeile au un stil propriu de a-si rezolva problemele. In cazul eroinelor noastre, Petula (Rachel Weisz) si Dorothy (Susan Lynch), doua prietene care traiesc in Glasgow, imaginatia e la inaltimea problemelor cu care se confrunta....

    Regia: Bill Eagles
    8 0
    5.8
  • The Acid House (1998)

    Vieți distruse

    Regia: Paul McGuigan
    0 0
    6.2
  • David (1997)

    Biblia - David

    Ecranizarea episodului biblic avandu-l ca erou pe David, al doilea suveran al regatului Israel, tatal viitorului rege Solomon si cel care a stabilit capitala statului la Ierusalim.

    0 0
    6.9
  • Moses (1995)

    Biblia: Moise

    Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil.

    3 0
    6.7
  • Judge Dredd (1995)

    Judecătorul Dredd

    Anul 2139. Pământul a devenit un loc nelocuit numit acum „Pământul Blestemat”. Toți locuitorii planetei au fost îngrămădiți în câteva orașe numite „Mega Orașe”. Sistemul juridic obișnuit a devenit ineficient, până intră în acțiune „Judecătorul”.

    Regia: Danny Cannon
    42 0
    5.6
  • The Last of the Mohicans (1992)

    Ultimul mohican

    În această producție din 1992, câștigătoare a premiului Oscar, Daniel Day–Lewis (indianul Hawkeye) și Madeleine Stowe (englezoaica) se îndrăgostesc pe fondul Războiului Indiano-Francez din 1936.

    Regia: Michael Mann
    Oscar-uri:
    60 5
    7.7
  • Hidden Agenda (1991)

    Agenda ascunsă

    Paul si iubita lui, Ingrid (Frances McDormand) sunt doi avocati americani care fac parte dintr-o miscare pentru drepturile omului ce monitorizeaza cazurile de tratament neadecvat aplicat prizonierilor in razboiul ce sfasie Belfastul.

    Regia: Ken Loach
    4 1
    6.9
  • When Eight Bells Toll (1971)

    Când bat opt clopote

    Agentul secret britanic Calvert e trimis să investigheze cauzele disparitiei unei nave in apropierea coastei Scotiei. Doi agenti sub acoperire aflați la bordul navei sunt gasiti asasinați. Suspectul principal este magnatul cipriot Sir Anthony Skouros

    Regia: Étienne Périer
    12 0
    6.0
  • Oh! What a Lovely War (1969)

    Ce război minunat!

    Tragedia reprezentata de Primul Razboi Mondial e prezentata in acest film folosindu-se metode din music hall. Filmul se concentreaza pe o familie de clasa mijlocie, ai carei fii devin carne de tun. Filmul e o adaptare dupa piesa lui Charles Chilton.

    Regia: Richard Attenborough
    1 1
    7.0