Filmele și serialele cu Maury Sterling

  • Maury Sterling

    Maury Sterling

    52 de ani
    Data nașterii: 01.09.1971
    Locul nașterii: Mill Valley, California, USA
  • Batman: The Killing Joke (2016)

    Batman: Gluma ucigașă

    Bătălia psihologică dintre Batman și Joker continuă. În timp ce Batman este pe urmele Prințului Clovn al criminalității, acesta urzește un plan ingenios și malefic prin care să le dea lovitura de grație comisarului Gordon și fiicei acestuia, Barbara.

    Regia: Sam Liu
    6 0
    6.4
  • Extant (2014)

    Existent

    O astronauta se întoarce acasă în urma unei misiuni de un an în spațiu. Ea încearcă sa se readapteze la viata normala în familia alături de fiul și soțul ei. Experientele ei din timpul misiunii și cele imediat următoare întoarcerii ei acasă duc în...

    Scenariul: Mickey Fisher
    15 1
    6.5
  • Coherence (2013)

    Noaptea cometei

    Opt prieteni se întâlnesc pentru o cină "buñueliană" în seara în care o cometă se apropie îngrijorător de L.A.; orice cuvânt în plus despre debutul low-budget și semi-improvizat al lui James Ward Byrkit ar distruge plăcerea și spaimele vizionării.

    Regia: James Ward Byrkit
    23 8
    7.2
  • Homeland (2011)

    Homeland: Rețeaua terorii

    Homeland este un serial creat pentru televiziunea americană de Howard Gordon şi Alex Gansa care se bazează pe serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff. Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să...

    Scenariul: Howard Gordon, Alex Gansa
    1574 19
    8.3
  • The A-Team (2010)

    Echipa de șoc

    Povestea se bazează pe serialul de televiziune al anilor '80 în care un fost grup militar al forţelor speciale este dat în urmărire generală pentru o crimă pe care nu au săvârşit-o ei

    Regia: Joe Carnahan
    83 0
    6.7
  • Smokin' Aces 2: Assassins' Ball (2010)

    Așii din mânecă 2: Balul asasinilor

    Mai mult de dragul jocului, misteriosul Hal Leuco promite o recompensă substanţiala celui care îl va omori pe angajatul FBI-ului Walter Weed, motiv pentru care un grup de criminali degeneraţi îşi pun la bătaie toate talentele pentru a-l lichida.

    Regia: P.J. Pesce
    22 5
    5.0
  • The Shift (2009)

    Regia: Michael A. Goorjian
    2 0
    8.3
  • Depth Charge (2008)

    Asalt la adancime

    Printr-o operatiune secreta si foarte bine pusa la punct, unul dintre submarinele armatei americane e deturnat, controlul fiind preluat de un grup de teroristi extrem de periculosi. Acestia ameninta Guvernul cu lansarea unui proiectil nuclear.

    Regia: Terrence O'Hara
    3 0
    4.3
  • Beverly Hills Chihuahua (2008)

    Chihuahua de Beverly Hills

    Chloe, o femelă chihuahua alintată, își petrece timpul în poșeta stăpânei sale. Când Chloe se pierde de stăpână, ea este forțată să se bazeze pe abilitățile și simțurile pervertite de viața de huzur, precum și pe sprijinul unor prieteni noi.

    Regia: Raja Gosnell
    5 0
    3.9
  • Hart's War (2002)

    Războiul lui Hart

    Decembrie 1944. Intr-un lagar al prizonierilor de razboi, un tanar va ajunge avocatul unui negru acuzat de crima. Multe necunoscute si semne de intrebare apar.

    Regia: Gregory Hoblit
    29 1
    6.3