Filmele și serialele cu Max Deacon

  • Max Deacon

    Max Deacon

  • The Collection (2016)

    Noua colecție

    Paris, 1947: Casa Sabine forțează limitele în lumea modei postbelice, dar dincolo de splendoare se ascunde un secret care amenință să distrugă succesul fragil al acestei companii.

    Scenariul: Oliver Goldstick
    11 0
    7.0
  • The Call Up (2016)

    Un grup de jucători pasionați de jocurile online primesc o invitație misterioasă, aceea de a testa un nou joc video, un joc a cărui acțiune se petrece într-o realitate virtuală ce se confundă cu realitatea.

    Regia: Charles Barker
    8 3
    4.9
  • Take Down (2016)

    O răscumpărare de un miliard

    Pe o insulă izolată de lângă coastele Scoției, studenții de la o școală de corecție pentru copiii rebeli ai celor foarte bogați trebuie să se maturizeze rapid și să învețe să se descurce atunci când campusul este atacat de un grup de criminali.

    Regia: Jim Gillespie
    18 1
    5.5
  • Into the Storm (2014)

    În mijlocul furtunii

    Văzut prin ochii unor profesioniști, dar și din perspectiva unor amatori aflați în căutare de senzații tari, filmul În mijlocul furtunii ajunge chiar în miezul acțiunii și surprinde cele mai extreme manifestări ale naturii.

    Regia: Steven Quale
    24 1
    5.8
  • Summer in February este o ecranizare a unei povești adevărate de dragoste, libertate și scandal care se concentrează asupra unui grup de artiști boemi ai secolului al XX-lea numit Grupul Lamorna.

    Regia: Christopher Menaul
    1 1
    5.6
  • I, Anna (2012)

    Eu, Anna

    Un thriller noir spus din punctul de vedere al unei femei fatale, care se indragosteste de un detectiv care se ocupa de un caz de crima.

    Regia: Barnaby Southcombe
    0 1
    6.0