Filmele și serialele cu Max Irons

  • Max Irons

    Max Irons

    38 de ani
    Data nașterii: 17.10.1985
    Locul nașterii: Camden, London, England, UK
  • The Wife (2018)

    Soția

    Joan Castleman, o femeie foarte inteligentă, frumoasă, o soție perfectă, se îndoiește de alegerile făcute în viață în timp ce călătorește la Stockholm cu soțul ei care va primi premiul Nobel pentru literatură.

    Regia: Björn Runge
    35 2
    7.2
  • Terminal (2018)

    TERMINAL urmareste povestea a doi asasini aflati intr-o misiune sinistra, a unui profesor bolnav, a unui ingrijitor si a unei chelnerita care duce o viata dubla. Vietile tuturor acestor personaje se vor intersecta la un moment dat.

    Regia: Vaughn Stein
    53 12
    5.3
  • Condor (2018)

    Condorul

    “Condorul”, un thriller de spionaj, îl prezintă pe tânărul analist CIA Joe Turner. Idealismul lui este testat când se alătură agenției și speră că va schimba locul, dar descoperă un plan care amenință viețile a milioane de oameni.

    Scenariul: Jason Smilovic, Todd Katzberg, Ken Robinson
    320 14
    7.7
  • Crooked House (2017)

    Casa necinstită

    Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, filmul îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită.

    Regia: Gilles Paquet-Brenner
    100 11
    6.3
  • Bitter Harvest (2017)

    Recoltă amară

    Stabilit în anii 1930 în Ucraina, în timp ce Stalin avansează ambițiile comuniștilor din Kremlin, tânărul artist Yuri se luptă pentru a-și salva iubita Natalka de la Holodomor, programul de moarte prin foamete, care a ucis milioane de ucraineni.

    Regia: George Mendeluk
    56 7
    5.9
  • Woman in Gold (2015)

    Femeia în Aur

    Maria Altmann, o refugiată evreică ajunsă la bătrânețe, vrea să readucă în familie o imagine a mătușii sale, expusă într-un important muzeu din Viena. Doar că imaginea nu e altceva decât "Mona Lisa Austriei", o pictură de-a lui Gustav Klimt.

    Regia: Simon Curtis
    30 0
    7.3
  • The Riot Club (2014)

    Regia: Lone Scherfig
    1 1
    6.0
  • The White Queen (2013)

    Regina albă

    Pe fundalul Războiului celor două Roze, serialul spune povestea unor personaje feminine, prinse în conflictul prelungit dus pentru tronul Angliei. Acțiunea începe în 1464 - țara fusese deja în război de nouă ani, în care două tabere din aceeași...

    37 5
    7.7
  • The Host (2013)

    Gazda

    Gazda prezintă o poveste de dragoste ce depăşeşte graniţele imaginaţiei. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpanire pe corpul uman, inhibând emoţiile, personalitatea şi conştiinţa.

    Regia: Andrew Niccol
    33 5
    5.8
  • Red Riding Hood (2011)

    Scufița roșie

    Valerie e o tânără curtată de doi bărbați. Deși ține la Peter, e forțată de părinți să se căsătorească cu înstăritul Henry. Valerie și Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniștea satului este amenințată de un vârcolac

    Regia: Catherine Hardwicke
    25 2
    5.4