Filmele și serialele cu Max Minghella

  • Max Minghella

    Max Minghella

    38 de ani
    Data nașterii: 16.09.1985
    Locul nașterii: Hampstead, London, England, UK
  • Spiral: From the Book of Saw (2021)

    Spiral: Următorul capitol Saw

    Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliției, detectivul Ezekiel Banks și partenerul său începător se ocupă de o investigație a crimelor care amintesc într-un mod tulburator de trecutul înfiorător al orașului.

    Regia: Darren Lynn Bousman
    74 13
    5.2
  • The Handmaid's Tale (2017)

    Povestea slujitoarei

    Plasat într-un viitor distopic, The Handmaid's Tale ne spune povestea unei femei care este forțată să trăiască în concubinaj sub o teocrație dictatorială.

    Scenariul: Bruce Miller
    496 45
    8.4
  • Into the Forest (2016)

    În pădure

    După o prelungită pană de energie electrică, două surori învață să se descurce singure la locuința lor izolată dintr-o pădure deasă.

    Regia: Patricia Rozema
    5 0
    5.8
  • Not Safe for Work (2014)

    Fără ieșire

    Tom Miller lucrează la firma de avocatură Byres și Emmerich, fiind implicat într-un caz referitor la o companie de medicamente. Când martorul cheie se sinucide procesul este pus în pericol...

    Regia: Joe Johnston
    2 0
    5.8
  • Horns (2013)

    Coarne

    Fiul de 26 de ani al unui muzician faimos are parte de o viață îndestulată și plină de privilegii și vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Merrin este violată și ucisă cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect

    Regia: Alexandre Aja
    8 1
    6.4
  • The Internship (2013)

    Stagiarii

    Comedia are în centru doi foşti angajaţi în vânzări, care, odată concediaţi, decid să intre într-un program de internship într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaţilor au pe jumătate vârsta lor.

    Regia: Shawn Levy
    15 1
    6.3
  • 10 Years (2011)

    Întâlnire de zece ani

    Cu o noapte înainte de reuniunea de 10 ani de la absolvirea liceului, un grup de prieteni își dau seama că încă nu s-au maturizat în anumite privințe.

    Regia: Jamie Linden
    5 0
    6.1
  • The Darkest Hour (2011)

    Vremuri întunecate

    Cinci tineri nord-americani sosesc în capitala Rusiei pentru a petrece o vacanță de vis într-o metropolă despre care nu cunosc prea multe amănunte, dar se trezesc blocați într-un oraș invadat de o specie extraterestră malefică.

    Regia: Chris Gorak
    14 2
    4.9
  • The Ides of March (2011)

    Ziua trădătorilor

    Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

    Regia: George Clooney
    13 2
    7.1
  • Regia: John Krasinski
    1 0
    5.4
  • Agora (2009)

    În Egiptul controlat de romani, în secolul 4 e.n., legendara astronoamă și astroloagă Hypatia (Rachel Weisz) rămâne prinsă în capcană în la fel de legendara bibliotecă din Alexandria. Țelul ei e să salveze prețioasa colecție de cărți a bibliotecii.

    Regia: Alejandro Amenábar
    48 2
    7.1
  • Elvis and Anabelle (2007)

    Elvis și Anabelle

    Regia: Will Geiger
    4 0
    7.1
  • Art School Confidential (2006)

    Școala secretă de arte

    Tanarul artist Jerome Platz (Max Minghella) scapa de liceu si ajunge intr-o mica scoala de arte, pe Coasta de Est. Aici, ambitia copilaroasa a tanarului boboc este sa devina cel mai mare artist din lume, precum eroul sau, Picasso.

    Regia: Terry Zwigoff
    2 0
    6.3
  • Bee Season (2005)

    Cutia cu secrete

    Eliza Naumann (Flora Cross) demonstrază un talent deosebit pe care tatăl ei, Saul (Gere) insistă să i-l dezvolte. Dar succesul Elizei continuă, devotamentul lui Saul creste... cauzând schimbări majore pentru întreaga familie.

    Regia: Scott McGehee, David Siegel
    3 1
    5.5