Filmele cu Max Ryan

  • Max Ryan

    Max Ryan

    57 de ani
    Data nașterii: 02.02.1967
    Locul nașterii: England, UK
  • Chain of Command (2015)

    Reacție în lanț

    Soldatul Webster se întoarce acasă și ceea ce spera să fie începutul unei vieți liniștite devine un coșmar; el este martorul uciderii fratelui său într-un mod brutal așa că pornește o misiune de răzbunare asupra responsabililor.

    Regia: Kevin Carraway
    5 1
    3.5
  • Rage (2014)

    Furia

    Când un mafiot rus îi răpeşte fiica unui interlop care acum a renunţat la viaţa de infractor, acesta se vede nevoit să-i cheme la ordin foştii parteneri ca să-şi facă singur dreptate.

    Regia: Paco Cabezas
    19 2
    5.0
  • Dark Moon Rising (2009)

    Omul întunericului

    Amy se îndrăgostește de un mecanic nou-venit în oraș. El îi mărturisește fetei că e blestemat. Pentru că evenimente neobișnuite se petrec de la venirea lui, un fost polițist, un fermier și tatăl fetei vor să-l confrunte pe intrus și să afle adevărul.

    Regia: Dana Mennie
    5 0
    3.9
  • Death Race (2008)

    Cursă mortală

    In New York-ul anului 2020, societatea se confrunta cu cresterea fara precedent a infractionalitatii. Pentru a aerisi inchisorile, precum si pentru distractia publicul larg, gardienii pun bazele unei curse diabolice de masini intre detinuti.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    63 3
    6.4
  • Thr3e (2007)

    Croaziera

    Vieti nevinovate se afla la cheremul unui criminal psihopat, care arunca trei oameni intr-un joc pe viata si pe moarte. Probe bizare si termene limita imposibil de respectat fac si mai grea misiunea celor trei, care trebuie sa rezolve puzzle-ul...

    Regia: Robby Henson
    1 0
    4.9
  • The Foreigner (2003)

    Străinul

    Jonathan Cold, un agent liber profesionist, e angajat pentru a transporta un pachet din Franta in Germania. Jonathan nu stie ce se afla in pachet. Orice ar contine, misteriosul colet atrage un vartej al coruptiei politice si al crimei...

    Regia: Michael Oblowitz
    19 0
    3.4
  • The League of Extraordinary Gentlemen (2003)

    Liga gentlemenilor extraordinari

    În 1889, un grup de aventurieri cu puteri de neimaginat este strans pentru a fi trimis într-o misiune specială: împiedicarea unui geniu nebun care vrea să distrugă Veneția și să pună stăpânire pe întrega lume.

    Regia: Stephen Norrington
    64 0
    5.8
  • Kiss of the Dragon (2001)

    Sărutul dragonului

    Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. El are misiunea de a urmari un înalt demnitar chinez, suspectat de coruptie si de a-l prinde în flagrant delict. Însă demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

    Regia: Chris Nahon
    57 1
    6.6