Filmele și serialele cu Max Thieriot

 • Max Thieriot

  Max Thieriot

  33 de ani
  Data nașterii: 14.10.1988
  Locul nașterii: Los Altos Hills, California, USA
 • SEAL Team (2017)

  Seal

  Noua dramă militară urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal - de la momentele de antrenament, planificare, până la modul de desfășurare a unora dintre cele mai periculoase misiuni, cu miză uriașă

  Scenariul: Benjamin Cavell
  1085 21
  7.7
 • Point Break (2015)

  La limita extremă

  Johnny Utah, un tânăr agent FBI, se infilitrează într-o echipă de sportivi de elită, mereu în căutarea senzațiilor tari, condusă de charismaticul Bodhi, suspectați că au la activ o serie de infracțiuni executate în manieră extremă.

  Regia: Ericson Core
  36 1
  5.3
 • Bates Motel (2013)

  Motelul Bates

  Bates Motel oferă o privire de ansamblu în trecutul lui Norman Bates și ne dezvăluie întâmplări terifiante din timpul adolescenței lui, în urma cărora psihicul lui începe să se destrame.

  Scenariul: Carlton Cuse, Kerry Ehrin, Anthony Cipriano
  74 1
  8.2
 • Disconnect (2012)

  Deconectarea

  Necunoscuți, vecini sau colegi, poveștile personajelor se intersectează în acest thriller dramatic despre oameni obișnuiți care încearcă să se apropie în această lume ciudată

  Regia: Henry Alex Rubin
  9 0
  7.5
 • House at the End of the Street (2012)

  Casa de la capătul străzii

  O mamă și fiica sa se mută într-un nou oraș, unde ajung să locuiască lângă o casă în care o tânără și-a ucis părinții. Când fiica sa se împrietenește cu singurul supravietuițor al familiei vecine, ea află că povestea este departe de a se fi sfârșit.

  Regia: Mark Tonderai
  6 3
  5.5
 • The Family Tree (2011)

  Merită să lupți

  Regia: Vivi Friedman
  2 0
  5.4
 • My Soul to Take (2010)

  Ia sufletul meu 3D

  Într-un oraș liniștit din Riverton există o legendă a unui criminal în serie care a jurat să se întoarcă să ucidă șapte copii care s-au născut în noaptea când el a murit.

  Regia: Wes Craven
  3 0
  4.8
 • Chloe (2009)

  Catherine e o doctoriță ginecolog respectată. Are o locuință luxoasă, un soț atrăgător, și un fiu talentat. Când David pierde avionul și rămâne la New York, ratând o petrecere-surpriză, femeia devine suspicioasă cu privire la fidelitatea lui.

  Regia: Atom Egoyan
  22 2
  6.3
 • Kit Kittredge: An American Girl (2008)

  Kit Kittredge: O fetiță americană

  Marea Depresie lovește casa micuței Kit Kittredge, în vârstă de 9 ani, când tatăl ei își pierde slujba și plecă să-și găsească altă. Abigail Breslin, nominalizată la Oscar, joacă rolul lui Kit alături de o distribuție de zile mari în primul film...

  Regia: Patricia Rozema
  4 0
  6.5
 • Jumper (2008)

  Săritorul

  Davey, un adolescent care tocmai a renuntat la parintii sai abuzivi, descopera ca se poate teleporta cu puterea gandului. Davey habar n-are cum de este in stare sa se teleporteze, dar afla in curand ca sufera de-o anomalie genetica

  Regia: Doug Liman
  59 2
  6.1
 • Nancy Drew (2007)

  Nancy este o tanara care de-abia a intrat la colegiu. Ea este pasionata de tot ceea ce inseamna mister, asa ca nu sovaie nicio clipa cand descopera dovezi care ar putea elucida cazul nerezolvat de crima in care este implicat si un star de cinema.

  Regia: Andrew Fleming
  19 0
  5.9
 • The Astronaut Farmer (2006)

  Fermierul astronaut

  Charles a părăsit Forțele Aeriene când era tânăr pentru a se ocupa de ferma familiei. Îl face diferit de ceilalți fermieri faptul că are o rachetă spațială în magazie - o rachetă pe care a construit-o chiar el și pe care vrea să o trimită în spațiu.

  Regia: Michael Polish
  4 0
  6.3
 • The Pacifier (2005)

  Bona de la forțele speciale

  Vin Diesel este întruparea eroului modern... sare din avion, conduce maşini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit

  Regia: Adam Shankman
  32 0
  5.6
 • Catch That Kid (2004)

  Micuții infractori

  Pregateste-te pentru o incitante aventura cu miza mare cu Maddy, Gus si Austin: trei copii aflati intr-o misiune top secreta! Ei au talente speciale: un alpinist campion, un geniu al computerelor si expert al mecanicii.

  Regia: Bart Freundlich
  2 0
  5.3