Filmele și serialele cu Mel Harris

  • Mel Harris

    Mel Harris

    67 de ani
    Data nașterii: 12.07.1956
    Locul nașterii: Bethlehem, Pennsylvania
  • Shut Eye (2016)

    Șarlatanul

    Charlie e un șarlatan care gestionează mai multe săli unde se ghicește în globuri de cristal sau se interpretează vise. Totul până când iubitul furios al unui client îl lovește în cap în timpul unei ședințe și lucrurile iau o turnură dubioasă.

    Scenariul: Leslie Bohem
    17 1
    7.3
  • The Lodger (2009)

    Chiriașul

    Un cuplu inchiriaza o camera unui tanar misterios, care ar putea fi vinovat de o serie de crime oribile care s-au petrecut in ultimul timp in cartier. Inspirat din aceeasi carte ca The Lodger din 1927 in regia lui Alfred Hitchcock.

    Regia: David Ondaatje
    5 0
    5.7
  • Out of the Woods (2005)

    Bunicul excentric

    Un tânăr avocat preocupat numai de propria-i cariera și de partea materială a vieții are o adevărată revelație cu ocazia vizitei pe care o face bunicului său, un om excentric, dar îndrăgostit nebunește de natură, care locuiește la țară.

    Regia: Stephen Bridgewater
    1 0
    6.2
  • Hangman's Curse (2003)

    Blestemul calaului

    La Rogers High School, elevii se imbolnavesc grav dupa ce rostesc numele unei fantome legendare. O echipa de investigatie foarte bine dotata incearca sa descopere ce declanseaza acest fenomen, care poate pune in pericol viata tuturor elevilor din...

    Regia: Rafal Zielinski
    0 0
    4.8
  • Firetrap (2001)

    Bostonienii

    In timpul unui furt, un hot profesionist e surprins de flacarile unui incendiu declansat in cladirea importantei companii industriale, specializata in produse de inalta tehnologie, in care se afla. Hotul reuseste sa iasa din cladire.

    Regia: Harris Done
    1 0
    5.0
  • Murder, She Wrote: South by Southwest (1997)

    Verdict: Crima! - La sud, prin sud-vest

    Regia: Anthony Pullen Shaw
    1 0
    7.2
  • Broken Lullaby (1994)

    Moștenire de familie

    Jordan Kirkland a fost crescuta de matusa ei Kitty Ridgewod si acum ea vrea s-o rasplateasca intr-un fel pentru copilaria fericita pe care i-a oferit-o. Ar face-o foarte fericita daca i-ar gasi cutia muzicala Faberge unde sta ascuns secretul...

    Regia: Michael Kennedy
    0 0
    5.3
  • The Pagemaster (1994)

    Stăpânul cărților

    Interesant melanj de animatie si actori in carne si oase, intr-o minunata poveste nu numai pentru copii. Robert Tyler este un baietel fricos care, surprins de furtuna pe cand se plimba cu bicicleta, se adaposteste intr-o biblioteca stranie, pe...

    Regia: Joe Johnston, Pixote Hunt
    5 0
    6.1
  • Raising Cain (1992)

    În căutarea lui Cain

    Celebrul maestru al filmelor horror, Brian de Palma vã prezintã un thriller psihologic care vã va tine cu sufletul la gurã pânã la ultimul cadru. Carter Nix (John Lithgow) este un psiholog respectabil, un sot iubitor si un tatã devotat, care se...

    Regia: Brian De Palma
    4 1
    6.1
  • K-9 (1989)

    Nume de cod: K-9

    James Belushi il interpreteaza pe detectivul de la Brigada Antidrog Thomas Dooley, un tip excentric dar priceput in meseria sa, caruia i se repartizeaza un partener patruped, un ciine cu numele de cod K-9.

    Regia: Rod Daniel
    20 0
    6.0
  • Wanted: Dead or Alive (1987)

    Pe viață și pe moarte

    Nick Randall, fost agent CIA, este cautat de fostii sai sefi, pentru a-i ajuta sa anihileze un terorist international. Dar Malak Al Rahim, personajul cautat de intreaga America, a facut deja prima miscare. Urmeaza un joc de-a soarecele si pisica.

    Regia: Gary Sherman
    6 1
    6.0