Filmele și serialele cu Mélanie Thierry

 • Mélanie Thierry

  Mélanie Thierry

  43 de ani
  Data nașterii: 17.07.1981
  Locul nașterii: Saint-Germain-en-Laye, Yvelines, France
 • Tralala (2021)

  „Orice ai face, nu fi tu însuți” e mesajul oferit de o tânără misterioasă unui muzician de pe stradă, Tralala. Cu chitara în spate, trubadurul modern o ia spre Lourdes, în căutarea femeii misterioase, care s-ar putea să fie Fecioara Maria.

  Regia: Arnaud Larrieu, Jean-Marie Larrieu
  0 0
  5.9
 • No Man's Land (2020)

  Tărâmul nimănui

  Serialul prezintă războiul din Siria prin ochii lui Antoine, un tânăr francez care își caută sora despre care se crede că e moartă. În timp ce deslușește misterul, Antoine se aliază cu o unitate de femei luptătoare kurde.

  Scenariul: Maria Feldman, Amit Cohen, Ron Leshem
  20 3
  7.8
 • Da 5 Bloods (2020)

  Frăția celor cinci

  Noul film a lui Spike Lee, Da 5 Bloods, este povestea a patru veterani afro-americani Paul (Delroy Lindo), Otis (Clarke Peters), Eddie (Norm Lewis) și Melvin (Isiah Whitlock, Jr.), care se întorc în Vietnam alături de fiul lui Paul.

  Regia: Spike Lee
  23 4
  6.5
 • See You Up There (2018)

  La revedere acolo sus

  Noiembrie 1918. Toată lumea încearcă să supraviețuiască masacrului Primului Război Mondial. Locotenentul Pradelle se pregătește să facă o avere pe spatele morților, în timp ce Albert și Edouard pun la cale o escrocherie monumentală.

  Regia: Albert Dupontel
  9 0
  7.4
 • The Dancer (2016)

  Dansatoarea

  Regia: Stéphanie Di Giusto
  7 0
  6.5
 • A Perfect Day (2015)

  O zi perfectă

  Mai mulți lucrători sociali încearcă să rezolve o criză într-o zonă periculoasă. Sophie vrea să ajute, Mambrú a văzut multe și vrea să plece acasă, Katya l-a vrut la un moment dat pe Mambrú, Damir vrea ca războiul să se termine și B nu știe ce vrea.

  Regia: Fernando León de Aranoa
  15 1
  6.8
 • Regia: Denys Arcand
  2 0
  5.5
 • Back in Crime (2013)

  Cealaltă viață a lui Richard Kemp

  Regia: Germinal Alvarez
  1 0
  6.5
 • The Zero Theorem (2013)

  Teorema zero

  The Zero Theorem il are in prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un barbat emotiv care traieste intr-o biserica si care si-a petrecut majoritatea vietii asteptand un apel menit sa-i defineasca viata.

  Regia: Terry Gilliam
  12 3
  6.0
 • Unforgivable (2011)

  De neiertat

  Franci, un scriitor de succes, decide să închirieze un apartament la Veneţia ca să lucreze la următorul roman. Aici o întâlneşte pe Judith, femme fatale, proprietara unei agenţii imobiliare căreia îi propune imediat să se mute cu el

  Regia: André Téchiné
  0 0
  5.8
 • The Princess of Montpensier (2010)

  Prințesa de Montpensier

  Franța 1562. Războaiele religioase dintre catolici și protestanți se dezlănțuie. Marie de Mézières, o frumoasă aristocrată, și Henri de Guise, un erou al regatului, se iubesc, dar tatăl lui Marie promite mâna fetei prințului de Montpensier.

  Regia: Bertrand Tavernier
  14 3
  6.5
 • Nerio Winch e găsit înecat. Crima ridică multe semne de întrebare de vreme ce Nerio este CEO-ul puternicului W Grup. Cine va moșteni toată averea din moment ce Nerio n-a avut familie? Un secret iese la iveală din trecutul întunecat al capitalistului.

  Regia: Jérôme Salle
  21 3
  6.4
 • Babylon A.D. (2008)

  Mercenarul Toorop acceptă o sarcină periculoasă: el trebuie să protejeze o femeie care trebuie să ajunga din Rusia în SUA. Bărbatul habar n-are că femeia ascunde în corp un organism necesar pentru împlinirea unor planuri nebunești ale unei secte.

  Regia: Mathieu Kassovitz
  62 6
  5.5
 • Chrysalis (2007)

  Chrysalis: Amintiri mortale

  David Hoffman, fost locotenent in cadrul politiei internationale europene, accepta sa se intoarca la munca pentru a incerca sa prinda un contrabandist periculos suspectat de comiterea unei crime josnice.

  Regia: Julien Leclercq
  2 2
  5.4
 • Pu-239 (2006)

  Viața lui Timofei Berezin

  Filmul prezinta povestea unui tată și soț devotat din Rusia post-sovietică, muncitor într-o centrală nucleară. Expus la o cantitate mare de radiații în timp ce încerca să evite un dezastru nuclear, el se trezește scos țap ispășitor și este dat afară.

  Regia: Scott Z. Burns
  2 0
  6.7