Filmele cu Melinda Dillon

  • Melinda Dillon

    Melinda Dillon

    Data nașterii: 13.10.1939
    Decedat: 09.01.2023 (83 de ani)
  • Reign Over Me (2007)

    Acoperă-mi inima

    Charlie Fineman și-a pierdut familia în atentatele de pe 11 septembrie și, odată cu ea, rațiunea de a trăi. S-a retras într-un univers interior în care nimeni și nimic nu îl poate perturba atâta vreme cât nu îl fortează să se gândească la trecut.

    Regia: Mike Binder
    11 1
    7.4
  • Trei barbati imbracati in rochii fistichii isi insusesc plini de nerusinare, dar cu maxima savoare, intreg arsenalul seductiei feminine in aceasta comedie total iesita din canoane.

    Regia: Beeban Kidron
    5 1
    6.7
  • Captain America (1991)

    Căpitanul America

    In timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, un curajos soldat american trece printr-o serie de experimente pentru a deveni un super soldat, Captain America. Merge in Germania pentru a sabota rachetele naziste, ale lui Red Skull.

    Regia: Albert Pyun
    4 1
    3.2
  • The Prince of Tides (1991)

    Prințul mareelor

    Contemplarea dramelor de familie il apropie pe Tom de psihiatra surorii sale si fiecare incearca sa-l ajute pe celalalt sa gaseasca drumul catre o viata reala, eliberata de povara unui trecut dureros.

    Regia: Barbra Streisand
    14 0
    6.8
  • Regia: Tobe Hooper
    0 0
    4.8
  • Harry and the Hendersons (1987)

    Uriasul Harry

    Intorcandu-se de la vanatoare, membrii familiei Henderson au un mic accident pe sosea: masina se izbeste de ceva, iar spaima lor este aceea ca au ranit o persoana. Surpriza cea mare este insa sa descopere ca victima accidentului este o gorila uriasa

    Regia: William Dear
    Oscar-uri:
    5 0
    6.1
  • A Christmas Story (1983)

    O poveste de Crăciun

    Ralphie, un baietel de 9 ani, viseaza sa aiba o arma Red Rider BB si incearca sa ii convinga pe toti ca acesta este cadoul perfect. Dar in incercarea lui se confrunta cu refuzul parintilor, al invatatorului si chiar al lui Mos Craciun insusi.

    Regia: Bob Clark
    20 4
    7.9
  • Absence of Malice (1981)

    Fără răutate

    In clasica drama legala a regizorului Sydney Pollack, Sally Field este Megan, un reporter ambitios de cotidian care, in urma informatiilor primite de la un detectiv FBI, scrie un articol incendiar implicandu-l pe Gallagher-un businessman asocial...

    Regia: Sydney Pollack
    7 1
    6.9
  • F.I.S.T. (1978)

    Johnny Kovak se înscrie în anul 1930 în organizatia Teamsters si începe sa-si croiasca drum pe treptele ierarhice. Cand metodele sale devin necrutatoare, un senator incepe o campanie pentru a afla adevarul despre legaturile acestuia cu mafia.

    Regia: Norman Jewison
    5 0
    6.4
  • Close Encounters of the Third Kind (1977)

    Întâlnire de gradul trei

    Martori ai unor apariţii stranii pe teritoriul câtorva state americane indică Turnul diavolului ca loc de întâlnire a extratereştrilor cu pământenii. Savanţi şi reporteri sunt atraşi într-o aventură ce depăşeşte limitele realului.

    Regia: Steven Spielberg
    Oscar-uri:
    66 0
    7.6
  • Bound for Glory (1976)

    Adevărata glorie

    Regia: Hal Ashby
    Oscar-uri:
    6 0
    7.3