Filmele și serialele cu Melissa Sagemiller

  • Melissa Sagemiller

    Melissa Sagemiller

    49 de ani
    Data nașterii: 01.06.1974
    Locul nașterii: Washington, District of Columbia, USA
  • The Santa Con (2014)

    Promisiunea Moșului

    Ofițerul supraveghetor e nemulțumit când află că Nick lucrează ca Moș Crăciun într-un magazin, dar o promisiune făcută unui băiețel îl impresionează.

    Regia: Melissa Joan Hart
    3 0
    6.0
  • Mr. Woodcock (2007)

    Domnul Woodcock

    Uluit la aflarea vestii ca mama lui se casatoreste, un tanar se intoarce acasa incercand sa o opreasca sa se marite cu fostul lui profesorul de gimnastica de la liceu, un barbat mai in varsta care le-a facut viata un iad multor generatii din liceu.

    Regia: Craig Gillespie
    2 0
    5.2
  • The Guardian (2006)

    Gardianul

    Un salvamar profesionist bântuit de moartea colegilor săi primește misiunea de a pregăti următoarea generație de salvamari ai Pazei de Coastă.

    Regia: Andrew Davis
    32 1
    6.9
  • Sleeper Cell (2005)

    Celula teroristă

    Darwyn Al-Sayeed, un barbat afro-american de 30 de ani, este trimis sub acoperire de FBI sa se infiltreze intr-o celula terorista, care planuieste sa atace orasul Los Angeles. Viata barbatului este in pericol in orice moment, el trebuie sa adune...

    Scenariul: Ethan Reiff, Cyrus Voris
    6 0
    8.0
  • Love Object (2004)

    Regia: Robert Parigi
    0 1
    6.3
  • The Clearing (2004)

    Răpire de persoană

    Soții Wayne și Eileen Hayes duc o viață fericită și lipsită de griji. Însă liniștea le este spulberată atunci când Wayne este răpit, ziua în amiaza mare.

    Regia: Pieter Jan Brugge
    9 1
    5.8
  • Sorority Boys (2002)

    Băieți de băieți

    Trei tipi se deghizeaza in femei pentru a putea intra intr-o fratie in care membre sunt numai fete. Lucrurile incep sa mearga prost cand unul dintre ei se indragosteste de una dintre colege.

    Regia: Wallace Wolodarsky
    3 0
    5.4
  • Soul Survivors (2001)

    Lumea morților

    Lumea Mortilor si Lumea Viilor sunt pe cale să se unească … Uneori, viata sau moartea sunt doar chestiuni de alegere. Annabel (Eliza Dushku) si Matt (Wes Bentley) trebuie să îsi ajute prietena să ia această decizie – iar acest ajutor se va...

    Regia: Stephen Carpenter
    0 0
    3.9
  • Get Over It (2001)

    Treci peste

    Filmul spune povestea unui licean pe care îl părăseste si norocul si prietena. El ar face orice s-o recucerească – pâna si sa renunte la baschet si să încerce sa-si găsească un rol într-o piesă de Shakespeare.

    Regia: Tommy O'Haver
    4 4
    5.7