Filmele cu Melora Walters

 • Melora Walters

  Melora Walters

  61 de ani
  Data nașterii: 21.10.1960
  Locul nașterii: Dhahran, Saudi Arabia
 • Cam (2018)

  Alice face videochat cu ambiție și pasiune, insă descoperă într-o zi că a fost înlocuită, în propriul show, de o copie exactă a ei. Atunci începe și coșmarul.

  Regia: Daniel Goldhaber
  4 3
  5.9
 • Venom (2018)

  Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră.

  Regia: Ruben Fleischer
  509 46
  6.7
 • The Lovers (2017)

  Regia: Azazel Jacobs
  9 0
  6.1
 • Îndatorat unui mafiot local, Miles West își convinge iubita și fratele să-l ajute să-și însceneze dispariția în sălbăticia din Alaska. În timp ce orașul face front comun pentru a-l găsi pe Miles, șeriful începe să suspecteze înșelăciunea.

  Regia: Richard Gray
  9 4
  5.4
 • The River Murders (2011)

  Lanțul crimelor

  Aflat în plină investigație a unei serii de crime dezgustătoare, detectivul Jack Verdon, interpretat de Ray Liotta, devine primul suspect al cazului pe măsură ce FBI-ul descoperă că Verdon a avut legături cu fiecare dintre victime

  Regia: Rich Cowan
  3 0
  5.2
 • Hurt (2009)

  Viaţa familiei Coltrane a fost mutilată de moartea prematură a capului familiei. Proaspăt văduva Helen Coltrane (Melora Walters, din Big Love), împreună cu fiul (Jackson Rathbone - Twilight) şi fiica ei, sunt găzduiţi de excentricul ei cumnat,...

  1 0
  5.1
 • The Butterfly Effect (2004)

  Efectul fluturelui

  Evan a pierdut fragmente esențiale ale existenței lui. Copilăria i-a fost marcată de întâmplări înfiorătoare pe care nu și le poate aminti. Nu i-a rămas decât fantoma unor amintiri pierdute și a vieților irosite ale apropiaților.

  Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
  46 4
  7.6
 • The Big Empty (2003)

  Marele gol

  John Person e un tanar actor, cu un munte de datorii de care nu stie cum sa mai scape. Disperat, el accepta propunerea bizarului sau vecin Neely, care-i ofera o suma uriasa ca sa-i duca o valiza albastra unui barbat numit Cowboy-ul, in mijlocul...

  Regia: Steve Anderson
  0 0
  6.1
 • Desert Saints (2002)

  Desertul fugarilor

  Banks este un asasin care lucreaza pentru cartelurile de droguri din America Latină. El ia femei solitare, le foloseste pentru scurt timp pentru un „job”, apoi le ucide.

  Regia: Richard Greenberg
  5 1
  6.0
 • WiseGirls (2002)

  Fete deștepte

  Trei tinere chelneriţe, Meg, Raychel şi Kate, sunt martorele unei crime petrecute într-un restaurant condus de mafie. Ele se străduiesc să rămână prietene, deşi în jurul lor trădarea e mereu prezentă.

  Regia: David Anspaugh
  0 0
  5.8
 • Speaking of Sex (2001)

  Să vorbim despre sex

  Dan (Jay Mohr) si Melinda (Melora Walters), un tânăr cuplu din Idaho, n-au mai fost „apropiati” cam de multisor. Cînd Dan mărturiseste că s-a culcat cu o chelnerită, Melinda cade într-o depresie adîncă, realizînd că problema lui Dan este chiar ea.

  Regia: John McNaughton
  0 0
  5.7