Filmele și serialele cu Meryl Streep

 • The Iron Lady (2011)

  Doamna de fier

  Filmul relatează din perspectiva unei Margaret Thatcher îmbătrânite, urcușurile și coborâșurile din cariera ei politică, concentrându-se pe acțiunile pe care le-a întreprins în cele 17 zile ce au precedat conflictul armat din Insulele Falkland.

  Regia: Phyllida Lloyd
  Oscar-uri:
  14 2
  6.4
 • Carrie Fisher: Wishful Drinking (2010)

  Adevărata poveste a prințesei Leia

  "Adevărata poveste a Prințesei Leia" este adaptarea producției autobiografice a lui Carrie Fisher care spune povestea vieții ei, creând o combinație între interviuri cu familia, înregistrări de arhivă și un one-woman show.

  Regia: Fenton Bailey, Randy Barbato
  0 0
  7.4
 • Fantastic Mr. Fox (2009)

  Fantasticul domn Vulpoi

  Fermierii furioși s-au săturat să își împartă găinile cu o vulpe șireată... Exasperați de furtișagurile acesteia, fermierii încearcă să scape de vulpe și de familia ei.

  Regia: Wes Anderson
  22 3
  7.9
 • Julie & Julia (2009)

  Julie și Julia

  Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană obișnuită care trăia în Franța. Ajunsese la Paris datorită slujbei soțului ei.

  Regia: Nora Ephron
  12 0
  7.0
 • It's Complicated (2009)

  E tare complicat

  O femeie trecută de prima tinerețe, Jane (Meryl Streep), crede că viața ei a intrat pe-o traiectorie stabilă. Dar Jane are o mare surpriză când insistențele fostului ei soț, de care a divorțat, reaprind amintiri și scântei vechi de decenii

  Regia: Nancy Meyers
  10 1
  6.5
 • Doubt (2008)

  Îndoiala

  1964. Carismaticul preot Flynn incearca sa inspire entuziasm printre rigidele traditii ale scolii St. Nicholas din Bronx, condusa de dura directoare, maicuta Alosyius Beauvier. Vantul schimbarii bate in tara, iar scoala accepta primul elev de culoare

  Regia: John Patrick Shanley
  11 0
  7.5
 • Mamma Mia! (2008)

  Mamma mia! - Filmul

  Sophie are 20 de ani și locuiește cu mama sa, fostă membră a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. E pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, ca tatăl ei să o conducă la altar. Problema e că nu știe cine este.

  Regia: Phyllida Lloyd
  59 9
  6.5
 • Dark Matter (2007)

  Materia intunecată

  Inspirat dintr-o poveste adevarata, filmul prezinta povestea unui student chinez care riposteaza intr-un mod foarte violent cand sansele lui de a castiga Premiul Nobel sunt ruinate de politica scolii.

  Regia: Chen Shi-Zheng
  0 2
  6.0
 • Evening (2007)

  Amurgul

  Ann Lord le dezvaluie fiicelor ei – Constance, o mama si sotie fericita, si Nina, o femeie singura si nelinistita – un secret pastrat mult timp: acum o jumatate de secol Ann a iubit un barbat, iubire care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

  Regia: Lajos Koltai
  6 0
  6.4
 • Rendition (2007)

  Transfer de captivi

  Cand un barbat de origine egipteana suspectat de terorism dispare in timpul unui zbor cu avionul, sotia sa face totul pentru a descoperi ce s-a intamplat. In acelasi timp, un analist CIA este fortat sa mediteze asupra moralitatii slujbei sale.

  Regia: Gavin Hood
  12 1
  6.8
 • Lions for Lambs (2007)

  Leii mor pentru miei

  Povestea mai multor persoane implicate in lupta americanilor impotriva terorismului: un senator vrea sa vanda ultima strategie globala unei experimentate jurnaliste TV, un profesor universitar sa-si convinga cel mai bun student sa-si schimbe viata.

  Regia: Robert Redford
  13 1
  6.2
 • A Prairie Home Companion (2006)

  Ultimul radio show

  E sambata seara in orasul Saint Paul, iar multimea se grabeste spre teatrul Fitzgerald pentru a asista la show-ul radiofonic saptamanal

  Regia: Robert Altman
  8 0
  6.7
 • The Ant Bully (2006)

  Furnica Bully

  Dupa ce Lucas Nickle inunda un musuroi de furnici cu pistolul sau cu apa, furnicile se revolta si-l transforma cu ajutorul unei potiuni magice. El ajunge astfel de inaltimea si dimensiunile unei insecte si este obligat sa invete viata de furnica...

  Regia: John A. Davis
  6 0
  5.8
 • The Devil Wears Prada (2006)

  Diavolul se îmbracă de la Prada

  Andrea este o tânără din provincie, proaspăt absolventă a uneia dintre marile universităţi de pe Coasta de Est, care obţine în chip nesperat slujba la care visează milioane de fete: asistentă a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway.

  Regia: David Frankel
  54 2
  6.9
 • Prime (2005)

  În floare

  Prime este o comedie sofisticata, care se petrece in New York. Rafi (Uma Thurman) este o carierista de 37 de ani, recent divortata, care locuieste in Manhattan si de care se indragosteste Dave, un tanar pictor talentat, de 23 de ani, din Brooklyn.

  Regia: Ben Younger
  3 0
  6.2