Filmele și serialele cu Michael Angarano

  • Michael Angarano

    Michael Angarano

    36 de ani
    Data nașterii: 03.12.1987
    Locul nașterii: Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Minx (2022)

    Mi

    Scenariul: Ellen Rapoport
    8 0
    7.6
  • I'm Dying Up Here (2017)

    Mor aici, pe scenă!

    Scenariul: Jim Carrey, David Flebotte
    0 0
    7.5
  • Sun Dogs (2017)

    Un bărbat dornic să-și servească țara este respins de pușcașii marini, dar face echipă surprinzătoare cu un tânăr fugar într-o aventură nechibzuită.

    Regia: Jennifer Morrison
    10 1
    6.3
  • The Stanford Prison Experiment (2015)

    Experimentul Stanford

    Acest film aduce pe marile ecrane experimentul prin care universitatea din Stanford dorește să urmărească comportamentul a 24 dintre participanți, în condițiile unei detenții simulate.

    Regia: Kyle Patrick Alvarez
    10 0
    6.8
  • Wild Card (2015)

    Joc periculos

    Las Vegas, cu trei zile înainte de Crăciun, când orașul e mort și deprimant... O fată bătută și plină de sânge e aruncată din mașină și lăsată să moară. Dar ea se încăpățânează să ajungă la spital

    Regia: Simon West
    48 4
    5.6
  • The Knick (2014)

    Knick

    Plasat în 1900, în New York, serialul original Cinemax The Knick/Knick prezintă povestea unor chirurgi străluciţi, a asistentelor şi a personalului dintr-un spital din New York, care revoluţionează medicina într-o perioadă foarte grea

    Scenariul: Jack Amiel, Michael Begler
    21 2
    8.5
  • Empire State (2013)

    Empire State: Jaful Secolului

    Chris (Liam Hemsworth) e gardian la o companie de automobile blindate ce transportă valori. Chris face greșeala de a-i povesti celui mai bun prieten care sunt hibele de securitate ale firmei și se trezește prins într-o spargere uriașă.

    Regia: Dito Montiel
    13 2
    5.2
  • The English Teacher (2013)

    Învățătoarea de engleză

    Viața unei profesoare de limba engleză (Julianne Moore) este perturbată atunci când un fost student se întoarce în orașul său natal, după ce a eșuat ca dramaturg la New York. El îi propune un scenariu pe care profesoara încearcă să-l pună în scenă.

    Regia: Craig Zisk
    3 1
    5.7
  • The Brass Teapot (2012)

    Minunea dragostei

    O comedie despre doi oameni care se iubeau, dar nu prea aveau bani. Ei găsesc un misterios ceainic vechi de alamă, care le dă bani. În cele din urmă, John și Alice trebuie să decidă cât de departe au de gând să meargă pentru a-și îndeplini visele.

    Regia: Ramaa Mosley
    7 0
    6.3
  • Haywire (2011)

    Cursă pentru supraviețuire

    Mallory e un agent superantrenat care lucrează pentru o agenție guvernamentală de securitate în cele mai periculoase colțuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ținut ostatic, devine ținta unor asasini profesioniști.

    Regia: Steven Soderbergh
    47 3
    5.8
  • The Art of Getting By (2011)

    Prietenia

    George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puțin o zi reală de muncă. El se împrietenește cu Sally, o fată populară dar complicată, care recunoaște în el un spirit înrudit

    Regia: Gavin Wiesen
    10 0
    6.5
  • Red State (2011)

    Statul roșu

    După o serie de comedii de mare succes, Kevin Smith își încearcă norocul și cu un film horror despre un grup de oameni ce descoperă o regiune în America unde fundamentalismul este dus la extrem

    Regia: Kevin Smith
    2 0
    6.1
  • Ceremony (2010)

    Căsătoria lui Zoe

    Uma Thurman e Zoe, o femeie frumoasă și (desigur) înaltă care se pregătește de nuntă cu personajul lui Lee Pace, un bărbat fermecător, galant și chiar mai înalt decât ea.

    Regia: Max Winkler
    2 1
    5.4
  • Benjamin e un tânăr timid care a fost crescut de o mamă foarte excentrică. El e pasionat de scris și reușește să creeze un roman SF de calitate.

    Regia: Jared Hess
    2 1
    6.1
  • The Forbidden Kingdom (2008)

    Regatul interzis

    Un adolescent fascinat de filme kung-fu ajunge ca prin minune în trecut după ce găseşte băţul de luptă al regelui. Tânărul Jason îl întâlneşte pe Lu Yan, cel ce-i va fi aproape în periculoasa aventură, aceea de a-l readuce la viaţă pe Regele Maimuţă.

    Regia: Rob Minkoff
    35 1
    6.5