Filmele și serialele cu Michael B. Jordan

  • Michael B. Jordan

    Michael B. Jordan

    37 de ani
    Data nașterii: 09.02.1987
    Locul nașterii: Santa Ana, California, USA
  • Creed III (2023)

    După ce a dominat lumea boxului, Adonis Creed s-a bucurat de succes atât în carieră, cât și în viața de familie. Dar când un prieten din copilărie și fost fenomen al boxului, Damian, reapare după ce a ispășit o lungă pedeapsă în închisoare, Adonis...

    Regia: Michael B. Jordan
    83 2
    6.7
  • A Journal for Jordan (2021)

    Un jurnal pentru Jordan

    Filmul e bazat pe povestea adevărată a primului sergent Charles Monroe King, un soldat trimis în Irak, care a ținut un jurnal pentru fiul lui, Jordan, arătându-și dragostea și devotamentul față de familia lui, chiar și în mijlocul războiului.

    Regia: Denzel Washington
    3 0
    6.0
  • Tom Clancy's Without Remorse (2021)

    Without Remorse

    Regia: Stefano Sollima
    179 16
    5.8
  • Just Mercy (2020)

    În Slujba Dreptății

    Just Mercy urmărește experiențele avocatului Bryan Stevenson și bătălia sa istorică pentru justiție. După absolvire, Bryan se îndreaptă spre Alabama pentru a-i apăra pe cei condamnați injust sau care au fost reprezentați necorespunzător.

    Regia: Destin Daniel Cretton
    86 8
    7.6
  • Creed II (2018)

    Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile personale și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale.

    Regia: Steven Caple Jr.
    162 10
    7.1
  • Într-o lume lipsită de pasiuni și griji, Guy, a cărui slujbă ca fochist presupune arderea de cărți și alte materiale tipărite, începe să se îndoiască de morala acțiunilor lui după ce cunoaște o frumoasă tânără.

    Regia: Ramin Bahrani
    71 18
    5.0
  • Black Panther (2018)

    Pantera Neagră

    Pe numele său T'Challa, supereroul Black Panther s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit.

    Regia: Ryan Coogler
    Oscar-uri:
    485 79
    7.3
  • Creed (2016)

    Filmul spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky, deşi acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

    Regia: Ryan Coogler
    74 4
    7.6
  • Fantastic Four (2015)

    Cei patru Fantastici

    Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ și plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice

    Regia: Josh Trank
    40 3
    4.3
  • That Awkward Moment (2014)

    Acel moment penibil

    Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: „deci, încotro se îndreaptă chestia asta?”

    Regia: Tom Gormican
    14 0
    6.1
  • Fruitvale Station (2013)

    Moartea lui Oscar Grand

    Povestea adevărată a lui Oscar, un tânăr de 22 de ani care își petrece ultima zi din 2008 întâlnindu-se cu prieteni, dușmani, cu familia, cu necunoscuți.

    Regia: Ryan Coogler
    7 0
    7.5
  • Justice League: The Flashpoint Paradox (2013)

    Liga Dreptății: Paradoxul puctului de fulger

    Regia: Jay Oliva
    15 1
    8.1
  • Red Tails (2012)

    Cozile roșii

    Actiunea din "Red Tails" se desfasoara in California si urmareste un grup de piloti de culoare din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

    Regia: Anthony Hemingway
    31 1
    5.9
  • Chronicle (2012)

    Cronici

    Trei studenţi fac o descoperire incredibilă, dezvoltând puteri stranii care depăşesc chiar propria lor putere de înţelegere. Chiar dacă învaţă să-şi controleze noile abilităţi, vieţile lor o vor lua în curând razna.

    Regia: Josh Trank
    27 4
    7.0