Filmele și serialele cu Michael Caine

 • Blue Ice (1992)

  Gheata albastra

  Incercand sa-si uite trecutul de spion pentru Serviciile Secrete britanice, Harry Anders si-a deschis un club de jazz la Londra si duce o viata discreta. In ziua cand masina lui se ciocneste de cea a unei frumoase doamne, nimeni alta decat sotia...

  Regia: Russell Mulcahy
  1 0
  5.2
 • Noises Off... (1992)

  Piesa

  De cele mai multe ori, ce se intampla in culise, desi nu are nici o legatura cu piesa, este mult mai important decat ce se petrece pe scena. Pelicula este inspirata de piesa lui Michael Frayn “West End and Broadway”, insa scenariul lui Peter...

  Regia: Peter Bogdanovich
  4 0
  7.5
 • The Muppet Christmas Carol (1992)

  Muppet - Colindă de Crăciun

  Vicleanul Costăchel îşi asumă riscul de a fi bătut şi apoi arestat pentru a crea un scandal care să-l impună în atenţia conducerii politice a statului, obiectiv pe care îl realizează în final.

  Regia: Brian Henson
  7 0
  7.7
 • A Shock to the System (1990)

  Scurtcircuitul

  Plictisit de viata pe care o duce alaturi de o nevasta urata si antipatica, enervat ca un alt coleg a fost promovat in locul lui, atras de o colega mai tanara, Graham Marshall decide ca trebuie sa actioneze, pentru a-si schimba viata.

  Regia: Jan Egleson
  4 0
  6.7
 • Bullseye! (1990)

  Drept la țintă!

  Doi escroci se folosesc de asemănarea fizică izbitoare pe care o au cu doi fizicieni angajați într-un proiect important și reușesc să afle un secret păzit cu strășnicie, devenind implicați în lumea fascinantă a spionajului.

  Regia: Michael Winner
  0 0
  4.5
 • Mr. Destiny (1990)

  Domnul Destin

  Larry (James Belushi) stie fara indoiala care e cauza esecului sau in viata: un meci de baseball pierdut cu ani in urma, cand era elev de liceu. O singura lovitura gresita si o minge in out i-au pecetluit viata lui Larry, care acum lucreaza pentru...

  Regia: James Orr
  4 0
  6.4
 • Without a Clue (1989)

  Impostorul din strada Baker

  Super – detectivul Sherlock Holmes a fost un personaj fictiv, inventat de doctorul John Watson (Ben Kingsley). Insa atunci cand a devenit foarte popular, toata lumea vroia sa apeleze la marele detectiv. Watson se vede astfel nevoit sa angajeze un...

  Regia: Thom Eberhardt
  8 1
  7.0
 • Dirty Rotten Scoundrels (1988)

  Ticăloșii

  Un escroc stilat si un marunt artist american specializat in inselatorii fac un pariu. Cel care reuseste sa stoarca 50.000 de dolari de la prima femeie pe care o intalnesc, castiga, iar celalalt trebuie sa paraseasca orasul.

  Regia: Frank Oz
  27 1
  7.4
 • Jack the Ripper (1988)

  Jack Spintecatorul

  31 august 1888. In estul Londrei, locul de preumblare al domnilor cu bani, dar si al celor saraci, Jack Spintecatorul ucide cu salbaticie o prostituata. Dupa inca patru crime, opinia publica cere indignata sa fie pedepsit criminalul. Ce impiedica...

  9 0
  7.6
 • The Whistle Blower (1987)

  Arta tradarii

  Frank Jones, veteran al razboiului din Coreea, investigheaza cauzele care au dus la moartea fiului sau Bob, traducator de limba rusa pentru guvern. Dupa ce este implicat intr-un scandal de spionaj, acesta este omorat intr-un accident.

  Regia: Simon Langton
  6 0
  6.2
 • Jaws: The Revenge (1987)

  Fălci: Răzbunarea

  Dupa originalul „Jaws” facut de Steven Spielberg, putine se mai pot inventa pe aceeasi tema. Cu toate acestea, regizorul Joseph Sargent reuseste sa gaseasca o idee salvatoare: razbunarea.

  Regia: Joseph Sargent
  10 1
  3.0
 • The Fourth Protocol (1987)

  Al patrulea protocol

  Intre SUA, Marea Britanie si URSS se incheie o intelegere secreta privind interzicerea traficului de armament nuclear pe teritoriile respective. Sovieticii incearca sa dea o lovitura NATO, inscenand in Anglia un accident nuclear, cu incriminarea...

  Regia: John Mackenzie
  28 3
  6.6
 • Mona Lisa (1986)

  După ce e eliberat din închisoare, George încearcă din răsputeri să-și găsească de lucru, dar timpul după gratii i-a redus serios șansele. Singura slujbă pe care reușește să o găsească este aceea de șofer pentru Simone, o superbă damă de companie.

  Regia: Neil Jordan
  6 0
  7.3
 • Hannah and Her Sisters (1986)

  Hannah și surorile ei

  Destinul a trei surori - Lee, Holly si mai ales Hannah, o actrita talentata, frumoasa si inteligenta - in jurul carora isi intretaie drumurile o multitudine de alte personaje, cu existentele si iubirile lor.

  Regia: Woody Allen
  Oscar-uri:
  7 1
  7.9
 • The Holcroft Covenant (1985)

  Pactul Holcroft

  Noel Holcroft (Michael Caine) este un arhitect, care afla ca dupa 40 de ani, mosteneste 4 milioane de dolari de la tatal sau, care era ajutorului celui de-al treilea Reich. Un film de spionaj care dezvaluie secrete nebanuite.

  Regia: John Frankenheimer
  5 1
  5.7