Filmele și serialele cu Michael Caine

 • Peeper (1975)

  O sansa grasa

  Un detectiv particular e angajat sa dea de urma fiicei de mult disparute a unui bogatas. Zelosul detectiv gaseste nu una, ci doua fete, ramanand sa mai descopere care dintre ele este cea cautata.

  Regia: Peter Hyams
  1 0
  5.7
 • The Man Who Would Be King (1975)

  Omul care voia să fie rege

  Pentru că ajunge la concluzia că țara în care se afla este prea mică, părăsește armata și pornește în căutarea gloriei și a bogăției, visul lui fiind acela de a ajunge să fie rege.

  Regia: John Huston
  12 2
  7.8
 • The Marseille Contract (1974)

  Contractul din Marsilia

  Steve, de la Narcotice, e detaşat la Paris cu misiunea de a elimina un traficant protejat de oameni influenţi şi de o armată de bodyguarzi. După ce trei poliţişti sunt ucişi în încercarea de a-l prinde, Steve decide: va angaja un asasin.

  Regia: Robert Parrish
  7 0
  6.0
 • The Black Windmill (1974)

  Șapte zile de coșmar

  Fiul unui agent britanic este răpit ca răzbunare pentru dispariția unor diamante. Pentru eliberarea lui, hoții cer o sumă foarte mare. Nimeni nu-l ajută pe tatăl disperat, niciun prieten, niciun coleg, așa că decide să-și facă singur dreptate.

  Regia: Don Siegel
  4 0
  6.3
 • Pulp (1973)

  Scriitor de nuvele de proasta calitate, Mickey King este recrutat de un fost actor singuratic si capricios, pentru a-l ajuta sa-si scrie biografia la resedinta lui din Malta.

  Regia: Mike Hodges
  4 0
  6.0
 • Zee and Co. (1972)

  X, Y și Zee

  O femeie încearcă absolut orice pentru a pune capăt poveștii de dragoste dintre soțul ei și noua sa amantă, o văduvă tânără, care avea un trecut sumbru.

  Regia: Brian G. Hutton
  2 0
  5.9
 • Sleuth (1972)

  Jocuri fatale

  Andrew şi Milo sunt cei doi jucători şi principalii protagonişti ai filmului nostru. Iar miza aparentă este soţia lui Andrew. Cei doi au experienţă în jocuri, dar modul lor de abordare este complet diferit. Milo este un om care a muncit din...

  Regia: Joseph L. Mankiewicz
  13 2
  8.0
 • Get Carter (1971)

  Recuperatorul

  Unul dintre cele mai bune si mai cool thriller-uri britanice despre un gangster londonez mînat de rãzbunare care seamãnã numai cadavre pe unde trece în cãutarea celor care i-au ucis fratele.

  Regia: Mike Hodges
  12 1
  7.4
 • The Last Valley (1971)

  Valea fagaduintei

  Locuitorii unui mic sat german din singura vale care a ramas neatinsa de ororile Razboiului de 30 de ani, incearca sa traiasca in pace alaturi de un grup de soldati care au ocupat valea.

  Regia: James Clavell
  16 2
  7.1
 • Too Late the Hero (1970)

  Prea tarziu pentru eroi

  O insula din Pacific devine teritoriul pe care se infrunta, in noiembrie 1942, trupele engleze si cele japoneze. Pentru ca in largul coastei urmeaza sa treaca un convoi american, britanicii primesc misiunea de a distruge statia de emisie-receptie...

  Regia: Robert Aldrich
  6 0
  6.7
 • The Magus (1969)

  Magicianul

  Profesorul englez Urfe soseste pe o mica insula greceasca pentru a prelua un post vacant la scoala din localitate. Incet, dar sigur, el se lasa antrenat de Conchis – un localnic bogat, care traieste intr-o izolare aproape desavarsita – intr-un joc...

  Regia: Guy Green
  4 0
  5.7
 • Battle of Britain (1969)

  Batalia pentru Anglia

  Harry Andrews, Michael Caine si Sir Laurence Olivier se îndreapta catre cer pentru a evita invadarea Angliei de catre Germania, în cea mai mare batalie în aer din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

  Regia: Guy Hamilton
  31 0
  7.0
 • Play Dirty (1969)

  Joc murdar

  Un detaşament din Al Doilea Război Mondial de foşti criminali ordonă distrugerea unui depou petrolier nord african.

  Regia: André De Toth
  15 0
  6.8
 • The Italian Job (1969)

  Jaf in stil italian

  Pe scurt: povestea unui jaf la Torino devine cea mai eficientã reclamã pentru masinile Mini (mai eficientã decît cã, astãzi, Madonna conduce asa ceva) si se încheie cu unul dintre cele mai memorabile finaluri de film din istoria cinematografului.

  Regia: Peter Collinson
  24 0
  7.3
 • Deadfall (1968)

  Regia: Bryan Forbes
  4 0
  5.7