Filmele cu Michael Dudikoff

  • Michael Dudikoff

    Michael Dudikoff

    69 de ani
    Data nașterii: 08.10.1954
    Locul nașterii: Redondo Beach, California, USA
  • O echipă de specialiști Navy Seals trebuie sa lupte pentru viața lor atunci când se întâlnesc față-n față cu strigoii.

    Regia: Stanton Barrett
    5 0
    3.3
  • Bounty Hunters (1996)

    Vanatorii de recompense

    Jersey Bellini (Michael Dudikoff), un impatimit vanator de recompense, este nevoit sa faca echipa cu rivala lui dintotdeauna, atragatoarea B.B. (Lisa Howard), pentru a captura un evadat foarte periculos.

    Regia: George Erschbamer
    2 0
    4.5
  • Midnight Ride (1990)

    Cursă mortală

    Dupa o cearta aprinsa cu sotul sau, care este politist, Lara pleaca de acasa. In timp ce se indreapta catre casa prietenei sale, face greseala sa se lase induiosata de Justin, un tanar cu mari probleme psihice, si il ia pe acesta in masina sa...

    Regia: Bob Bralver
    0 0
    5.1
  • American Ninja 4: The Annihilation (1990)

    American Ninja: Anihilarea

    Dupa ce un terorist arab si partenerul sau britanic construiesc o bomba cu care ameninta sa distruga New York-ul, Statele Unite trimit o echipa de luptatori de elita Delta Force pentru a inlatura pericolul care planeaza asupra metropolei americane.

    Regia: Cedric Sundstrom
    17 1
    3.9
  • River of Death (1989)

    Râul morții

    O aventură plină de pericole în jungla amazoniană, în care o echipă formată din doi bărbați și o femeie, încearcă să oprească un fost ofițer nazist, care a supraviețuit războiului, să mai facă experimente pe localnici.

    Regia: Steve Carver
    17 1
    4.4
  • Un ofițer tânăr, proaspăt absolvent al Academiei Militare West Point, este trimis în Vietnam. Acolo are parte de orice, numai de respect nu. Totul se schimbă după ce este rănit. Se întoarce un soldat mai înțelept și un comandant mai capabil.

    Regia: Aaron Norris
    15 0
    5.3
  • American Ninja 2: The Confrontation (1987)

    American Ninja II: Confruntarea

    A aparut o problema intr-o insula din Pacificul de Sud, situata intre India si Australia. Se pare ca soldatii marinei americane care pazesc ambasada americana dispar unul cate unul si nimeni nu poate explica acest fapt.

    Regia: Sam Firstenberg
    17 0
    4.9
  • Avenging Force (1986)

    Furia răzbunării

    Expertul în arte marțiale Matt Hunter era unul dintre cei mai promițători membri ai armatei, până în ziua în care părinții lui au fost uciși de teroriști, iar el a fost nevoit să se retragă la ferma familiei.

    Regia: Sam Firstenberg
    10 0
    5.8
  • La o baza militara americana din Filipine, Joe si Curtis se imprietenesc si, pusi in fata unor incurcaturi din care nu pot iesi altfel, se vad nevoiti sa-si demonstreze cunostintele in arte martiale in lupta cu mercenarii.

    Regia: Sam Firstenberg
    24 0
    5.4
  • Bachelor Party (1984)

    Petrecerea burlacilor

    Rick isi uimeste prietenii cand ii anunta ca urmeaza sa ase casatoreasca. Cand isi dau seama ca Rick este cat se poate de serios, cei trei organizeaza petrecerea burlacilor, cu tot ce presupune ea: muzica, bautura si femei cu reputatie indoielnica.

    Regia: Neal Israel
    17 2
    6.3