Filmele și serialele cu Michael Keaton

  • Michael Keaton

    Michael Keaton

    72 de ani
    Data nașterii: 05.09.1951
    Locul nașterii: Coraopolis, Pennsylvania, USA
  • Regia: Michael Keaton
    35 3
    6.9
  • The Flash (2023)

    Flash

    Barry Allen/Flash își folosește super-viteza pentru a schimba trecutul, dar încercarea lui de a-și salva familia creează o lume fără supereroi, forțându-l să pornească într-o misiune pentru a salva viitorul.

    Regia: Andy Muschietti
    133 18
    6.7
  • Morbius (2022)

    Grav bolnav cu o boală rară de sânge și determinat să îi salveze pe alții de aceeași soartă, Dr. Michael Morbius recurge la un gest disperat. Ceea ce pare la început un succes radical se dovedește curând a fi un remediu potențial mai rău decât boala.

    Regia: Daniel Espinosa
    179 24
    5.1
  • Dopesick (2021)

    Scenariul: Danny Strong
    34 2
    8.6
  • The Asset (2021)

    Codul asasinului

    Salvată când era mică de către legendarul asasin Moody, Anna este cea mai talentată ucigașă plătită din lume. Dar când Moody, bărbatul care a învățat-o tot ce știe, e ucis cu brutalitate, Anna jură că se va răzbuna.

    Regia: Martin Campbell
    167 13
    6.1
  • Worth (2020)

    Cu ce preț?

    În urma atentatelor din 11 septembrie, un avocat trece printr-o cumpănă emoțională, fiind nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe fapte reale.

    Regia: Sara Colangelo
    19 2
    6.8
  • Dumbo (2019)

    Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

    Regia: Tim Burton
    93 4
    6.3
  • Norm Macdonald Has a Show (2018)

    Norm Macdonald și vedetele

    Scenariul: Norm Macdonald
    0 0
    8.5
  • American Assassin (2017)

    Asasin american

    Un thriller antrenant, „Asasin american” dezvăluie originile unui asasin american cu abilităţi unice şi motivat de răzbunare să distrugă inamici extrem de periculoşi şi foarte greu de reperat până să fie cooptat de CIA.

    Regia: Michael Cuesta
    329 40
    6.2
  • Spider-Man: Homecoming (2017)

    Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

    Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

    Regia: Jon Watts
    364 58
    7.4
  • The Founder (2016)

    Fondatorul

    Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

    Regia: John Lee Hancock
    81 6
    7.2
  • Spotlight (2016)

    Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

    Regia: Tom McCarthy
    Oscar-uri:
    25 3
    8.1
  • Minions (2015)

    Minionii

    Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

    Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
    50 3
    6.4
  • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)

    Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței

    O comedie neagră care spune povestea unui actor (Michael Keaton) faimos pentru interpretarea rolului unui supererou emblematic, care întâmpină dificultăți în montarea unei piese pe Broadway.

    Regia: Alejandro González Iñárritu
    Oscar-uri: x 4
    15 2
    7.7
  • Need for Speed (2014)

    Need for Speed: Începuturi

    Tobey, pilot de curse ilegale, e băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey își ispășește pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare...

    Regia: Scott Waugh
    37 3
    6.4