Filmele și serialele cu Michael Keaton

 • Michael Keaton

  Michael Keaton

  70 de ani
  Data nașterii: 05.09.1951
  Locul nașterii: Coraopolis, Pennsylvania, USA
 • Dopesick (2021)

  Scenariul: Danny Strong
  2 1
  8.5
 • The Asset (2021)

  Codul asasinului

  Regia: Martin Campbell
  114 7
  6.1
 • Worth (2020)

  Cu ce preț?

  În urma atentatelor din 11 septembrie, un avocat trece printr-o cumpănă emoțională, fiind nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe fapte reale.

  Regia: Sara Colangelo
  9 1
  6.8
 • Dumbo (2019)

  Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

  Regia: Tim Burton
  91 4
  6.3
 • Norm Macdonald Has a Show (2018)

  Norm Macdonald și vedetele

  Scenariul: Norm Macdonald
  0 0
  8.7
 • American Assassin (2017)

  Asasin american

  Un thriller antrenant, „Asasin american” dezvăluie originile unui asasin american cu abilităţi unice şi motivat de răzbunare să distrugă inamici extrem de periculoşi şi foarte greu de reperat până să fie cooptat de CIA.

  Regia: Michael Cuesta
  314 40
  6.2
 • Spider-Man: Homecoming (2017)

  Omul-Păianjen Întoarcerea acasă

  Unul dintre cei mai iubiți super-eroi se întoarce în parte a treia a lui The Amazing Spider-Man. La un an după bătălia cu Electro, Peter Parker (Andrew Garfield) se întoarce să salveze New York-ul de noi amenințări.

  Regia: Jon Watts
  339 55
  7.4
 • The Founder (2016)

  Fondatorul

  Fondatorul este povestea lui Ray Kroc, un reprezentant comercial care a transformat McDonald's, un fast food deținut de doi frați, în unul dintre cele mai de succes lanțuri de restaurante din lume.

  Regia: John Lee Hancock
  77 6
  7.2
 • Spotlight (2016)

  Filmul se va concentra asupra perioadei de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoților catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnaliști ale publicației Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team.

  Regia: Tom McCarthy
  Oscar-uri:
  16 3
  8.1
 • Minions (2015)

  Minionii

  Minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloși ai istoriei. Doar că mulți stăpâni și-au aflat sfârșitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceștia rămân singuri și neconsolați.

  Regia: Pierre Coffin, Kyle Balda
  33 2
  6.4
 • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)

  Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranței

  O comedie neagră care spune povestea unui actor (Michael Keaton) faimos pentru interpretarea rolului unui supererou emblematic, care întâmpină dificultăți în montarea unei piese pe Broadway.

  Regia: Alejandro González Iñárritu
  Oscar-uri: x 4
  11 1
  7.7
 • Need for Speed (2014)

  Need for Speed: Începuturi

  Tobey, pilot de curse ilegale, e băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare...

  Regia: Scott Waugh
  33 3
  6.4
 • RoboCop (2014)

  Alex este un soț iubitor, un bun tată și un bun polițist, făcând tot ce-i stă în putință să stăvilească valul de infracțiuni și corupție din Detroit. După ce e rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita știință a roboticii pe el.

  Regia: José Padilha
  37 1
  6.1
 • Clear History (2013)

  Așa se scrie istoria!

  Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

  Regia: Greg Mottola
  1 0
  6.5
 • Blindsided (2013)

  Teroare la etaj

  Povestea se învârte în jurul Sarei, o jurnalistă care a rămas oarbă realizând un reportaj în Irak, care suferă de agorafobie. Sara este urmărită în propriul ei apartament de un hoț și un criminal sadic.

  Regia: Joseph Ruben
  7 0
  5.6