Filmele și serialele cu Michael Kenneth Williams

  • Michael Kenneth Williams

    Michael Kenneth Williams

    Data nașterii: 22.11.1966
    Decedat: 06.09.2021 (54 de ani)
  • Surrounded (2023)

    Regia: Anthony Mandler
    19 1
    6.1
  • Breaking (2022)

    Regia: Abi Damaris Corbin
    27 4
    6.3
  • Atticus e un veteran tânăr, de culoare, obsedat de cărțile S.F. După ce se întoarce din al Doilea Război Mondial, membrii familiei lui sunt atrași într-un mister alimentat de magie și culte secrete, care îi duce prin America anilor '50.

    Scenariul: Misha Green
    61 10
    7.1
  • The Red Sea Diving Resort (2019)

    Scufundări la Marea Roșie

    Operation Brothers sau The Red Sea Diving Resort spune povestea câtorva agenți Mossad care au misiunea de a salva evrei etiopieni refugiați din Sudanul anului 1979.

    Regia: Gideon Raff
    31 2
    6.6
  • When They See Us (2019)

    Prin ochii voștri

    Miniseria regizată de Ava DuVerney ne arată ce s-a întâmplat în aprilie 1989 după ce o femeie caucaziană care alerga în Central Park din Manhattan a fost agresată cu bestialitate.

    Scenariul: Ava DuVernay
    17 2
    8.8
  • The Public (2018)

    Publicul

    După sosirea bruscă a unui val rece, Biblioteca Publică din Cincinnati devine un refugiu pentru mulți oameni săraci sau fără adăpost. Acest lucru nu este singurul aici apar mici probleme de conviețuire în cadrul comunității. Ocupanții bibliotecii...

    Regia: Emilio Estevez
    4 0
    6.6
  • Superfly (2018)

    Când Priest, un tânăr traficant de droguri, își dă seama că este momentul să iasă din afaceri, riscă totul pe un ultim proiect. Priest se îndreaptă spre Mexic ca să ia legătura cu oamenii din cartelul care reprezintă sursa produselor sale.

    Regia: Director X.
    45 6
    5.2
  • Assassin's Creed (2016)

    Codul Asasinului

    Cal Lynch descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea.

    Regia: Justin Kurzel
    368 55
    5.6
  • When the Bough Breaks (2016)

    Când se rupe craca

    John și Laura sunt un cuplu tânăr, înstărit, care-și dorește cu disperare un copil. După ce epuizează opțiunile, o angajează pe Anna - mama-surogat perfectă. Pe măsură ce sarcina înaintează, obsesia Annei pentru John capătă manifestări periculoase.

    Regia: Jon Cassar
    8 1
    5.2
  • The Night Of (2016)

    În acea noapte

    Un serial ce analizează complexitățile unui caz de crimă din New York. Povestea urmărește investigația poliției, demersurile legale, sistemul de justiție și purgatoriul numit Rikers Island, unde acuzatul își așteaptă procesul.

    Scenariul: Steven Zaillian, Richard Price
    39 3
    8.4
  • Triple 9 (2016)

    Triple 9: Codul străzii

    Triple 9 spune povestea unui grup de polițiști șantajați de mafia rusească să comită un jaf. Grupul pune la cale un "999", cod echivalent cu "polițist împușcat". Lucrurile se complică atunci când polițistul care ar fi trebuit sacrificat ia atitudine.

    Regia: John Hillcoat
    46 7
    6.3
  • Hap and Leonard (2016)

    Hap & Leonard

    Cu acţiunea plasată în anii 80, Hap şi Leonard este un serial swamp-noir de comedie neagră despre doi prieteni apropiaţi, o femeie fatală, o echipă de revoluţionari terminaţi, o pereche de psihopaţi ucigaşi, o pradă pierdută şi tot tam-tamul aferent

    Scenariul: Nick Damici, Jim Mickle
    7 1
    7.6
  • Captive (2015)

    Captiva

    O dramă inspirată de o poveste adevărată despre coliziunea spirituală dintre două suflete pierdute. Brian o atacă pe Ashley în propriul ei apartament și o ia prizonieră.

    Regia: Jerry Jameson
    2 0
    5.4
  • The Gambler (2014)

    Jucătorul

    Jim Bennett, un profesor de limba engleza, duce in secret o viata de jucator pe mize mari. Cand Jim e fortat sa se imprumute de la un cunoscut gangster, el pune in pericol viata celor dragi. Mark Wahlberg ofera o interpretare ce ii defineste cariera.

    Regia: Rupert Wyatt
    18 3
    6.0
  • The Purge: Anarchy (2014)

    Noaptea judecății: Anarhia

    Filmul explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenției este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecății pentru a răzbuna moartea fiului său.

    Regia: James DeMonaco
    18 2
    6.4