Filmele și serialele cu Michael Mando

 • Michael Mando

  Michael Mando

  40 de ani
  Data nașterii: 13.07.1981
  Locul nașterii: Québec City, Québec, Canada
 • The Hummingbird Project (2018)

  Proiectul Colibri

  Anton si Vincent lucrează la o rețea de fibră optică între Kansas și New Jersey, ei dorind să realizeze cea mai rapidă rețea de acest gen, intrând în concurență cu fosta lor șefă.

  Regia: Kim Nguyen
  44 15
  6.2
 • Better Call Saul este un prolog (prequel) al multi-premiatului serial "Breaking Bad", ai cărui creatori, Vince Gilligan și scenaristul/producătorul Peter Gould sunt, de asemenea și "showrunner-ii" primului sezon

  Scenariul: Vince Gilligan, Peter Gould
  302 13
  8.8
 • Make Your Move (2013)

  Dansul inimii

  Donny, un pusti pasionat de dans din New York, ajunge dintr-o greseala in inchisoare. Eliberat conditionat, Donny isi castiga existenta dansand pe strazi, chiar daca ajunge in zone interzise. Pustiul se intoarce in New York pentru a-si urma visul.

  Regia: Duane Adler
  3 0
  5.6
 • The Colony (2013)

  The Colony: Infernul înghețat

  Cei din Colonia 7 luptă pentru a-și păstra umanitatea în ciuda temperaturii scăzute și lipsei de alimente. La un moment dat se pierde legătura cu Colonia 5 și un mic grup merge într-o expediție periculoasă pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

  Regia: Jeff Renfroe
  19 8
  5.3
 • Territories (2010)

  Cinci prieteni care se intorceau in Statele Unite venind de la o nunta din Canada sunt opriti la mica distanta de granita de doi ofiteri de vama.

  3 1
  5.1