Filmele și serialele cu Michael Mando

  • Michael Mando

    Michael Mando

    42 de ani
    Data nașterii: 13.07.1981
    Locul nașterii: Québec City, Québec, Canada
  • The Hummingbird Project (2018)

    Proiectul Colibri

    Anton si Vincent lucrează la o rețea de fibră optică între Kansas și New Jersey, ei dorind să realizeze cea mai rapidă rețea de acest gen, intrând în concurență cu fosta lor șefă.

    Regia: Kim Nguyen
    49 17
    6.2
  • Better Call Saul este un prolog (prequel) al multi-premiatului serial "Breaking Bad", ai cărui creatori, Vince Gilligan și scenaristul/producătorul Peter Gould sunt, de asemenea și "showrunner-ii" primului sezon

    Scenariul: Vince Gilligan, Peter Gould
    455 18
    9.0
  • Make Your Move (2013)

    Dansul inimii

    Donny, un pusti pasionat de dans din New York, ajunge dintr-o greseala in inchisoare. Eliberat conditionat, Donny isi castiga existenta dansand pe strazi, chiar daca ajunge in zone interzise. Pustiul se intoarce in New York pentru a-si urma visul.

    Regia: Duane Adler
    4 0
    5.5
  • The Colony (2013)

    The Colony: Infernul înghețat

    Cei din Colonia 7 luptă pentru a-și păstra umanitatea în ciuda temperaturii scăzute și lipsei de alimente. La un moment dat se pierde legătura cu Colonia 5 și un mic grup merge într-o expediție periculoasă pentru a descoperi ce s-a întâmplat.

    Regia: Jeff Renfroe
    28 9
    5.3
  • Territories (2010)

    Cinci prieteni care se intorceau in Statele Unite venind de la o nunta din Canada sunt opriti la mica distanta de granita de doi ofiteri de vama.

    Regia: Olivier Abbou
    4 1
    5.0
  • Web of Lies (2009)

    În pânza minciunilor

    Abby Turner este principalul programator de soluţii de securitate la firma Custodis Systems. Întregul ei univers este rasturnat cand prietenul ei este omorât. Abby trebuie să conceapă propria stratagemă pentru a supravieţui 'Pânzei minciunilor'.

    Regia: Tristan DuBois
    7 2
    5.2
  • The Last Templar (2009)

    Ultimul templier

    În timpul unei gale la muzeul din New York, unde este expus tezaurul Vaticanului, are loc un furt. Vinovații furtului sunt deghizați în templieri și întră călare în muzeu. Hoții vor să pună mâna pe comoara templierilor.

    7 1
    4.5