Filmele și serialele cu Michael Mantell

  • Michael Mantell

    Michael Mantell

    72 de ani
    Data nașterii: 05.06.1951
    Locul nașterii: United States of America
  • Learning to Drive (2014)

    Lecții de conducere

    În timp ce mariajul ei e pe butuci, o scriitoare din Manhattan incepe să ia lecții de șofat de la un instructor indian, care are și el probleme în căsnicie. Cât timp sunt unul în compania altuia, ei își recapătă curajul de a porni din nou la drum.

    Regia: Isabel Coixet
    5 1
    6.4
  • The Ides of March (2011)

    Ziua trădătorilor

    Un tânăr director de comunicare lucrează pentru un candidat la președinție cu ascensiune rapidă. Pe parcursul campaniei, tânărul idealist cade pradă trădărilor și altor trucuri murdare ale politicienilor rivali mai experimentați

    Regia: George Clooney
    13 2
    7.1
  • Ca$h (2010)

    Banii

    Chicago. Sam Phelan și soția sa, Leslie, se văd loviți de noroc când o sumă mare de bani apare brusc în viețile lor. Datoriile bancare cu care se confruntau dispar peste noapte. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Stephen Milburn Anderson
    11 0
    5.9
  • Bart Got a Room (2008)

    Tocilarul norocos

    Danny este în căutarea disperată a unei partenere pentru petrecerea de absolvire. Căutările lui devin și mai disperate când află că Bart, cel mai mare tocilar din colegiu, nu numai că și-a găsit parteneră, dar a rezervat și o cameră la hotel.

    Regia: Brian Hecker
    0 0
    5.7
  • Ocean's Thirteen (2007)

    Ocean's Thirteen - Acum sunt 13

    Danny, Rusty, Linus si restul gastii specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data asta ii ajuta si vechiul adversar Terry Benedict, numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici.

    Regia: Steven Soderbergh
    58 1
    6.9
  • Wild Things: Diamonds in the Rough (2005)

    Lucruri sălbatice: Diamante neșlefuite

    Frumoasa si bogata Marie Clifford (Sarah Laine) tocmai este pe cale de a le avea pe toate. La implinirea a 18 ani, ea va mosteni averea mamei sale, inclusiv o pereche de diamante fara cusur.

    Regia: Jay Lowi
    7 2
    4.5
  • Secretary (2002)

    Secretară

    Deși nu a mai avut vreodată o slujbă, Lee e angajată de un misterios avocat. Treptat, însă, Lee și domnul Grey se implică într-o relație. Cei doi ntra într-o aventură în care rolurile de dominator și dominat li se potrivesc.

    Regia: Steven Shainberg
    44 18
    6.9
  • Gun Shy (2000)

    Arme și traume

    Liam Neeson,în rolul unui agent sub acoperire, Charlie, care de-a lungul carierei sale a rezolvat sute de cazuri foarte complicate. Obosit de toţi gangsterii cu care a avut de-a face şi chinuit de probleme ale colonului, Charlie decide să se retragă.

    Regia: Eric Blakeney
    18 5
    5.6
  • Blackout Effect (1998)

    Coliziunea

    Henry Drake e un controlor de trafic oarecum excentric care încearcă să ajute la aterizarea avioanelor aglomerate deasupra Chicago-ului. Ceva nu merge cum trebuie și un avion de linie se ciocnește în aer de un avion tip cargo, provocând moartea a...

    Regia: Jeff Bleckner
    0 0
    5.7
  • Scenariul: Glen Morgan, James Wong
    6 2
    7.8
  • Passion Fish (1992)

    Prietenele

    May-Alice e o actriță de telenovele din New York care s-a bucurat de un succes uluitor, însă un accident de mașină a țintuit-o într-un scaun cu rotile. Acum ea locuiește în casa familiei sale din Louisiana. Viața în preajma lui May-Alice e un coșmar.

    Regia: John Sayles
    0 0
    7.3