Filmele și serialele cu Michael Massee

  • Michael Massee

    Michael Massee

    Data nașterii: 16.08.1955
    Decedat: 20.10.2016 (61 de ani)
  • The Last Survivors (2014)

    Fântâna

    Regia: Tom Hammock
    19 1
    5.3
  • Home (2014)

    At the Devil's Door

    Când ambițioasei tinere agent imobiliar Leigh i se cere să vândă o casă cu un trecut dubios, ea se întâlnește cu o fată tulburată despre care află că este fiica fugară a cuplului care vinde proprietatea. Când Leigh încearcă să intervină și să o...

    Regia: Nicholas McCarthy
    2 0
    4.8
  • Pandemic (2007)

    Pandemia

    In Los Angeles izbucneste o epidemie de gripa aviara; un doctor din oras porneste intr-o cursa contra cronometru pentru gasirea unui antidot.

    1 1
    5.3
  • Ultimate Avengers: The Movie (2006)

    Apărătorii dreptății

    Este anul 1945, iar Steve Rogers, cunoscut și sub numele de Căpitanul America, se luptă cu naziștii în cel de-Al Doilea Război Mondial. După ce evită un mare dezastru nuclear, el este aruncat în apele reci ale Oceanului Atlantic unde este înghețat...

    Regia: Curt Geda, Steven E. Gordon, Bob Richardson
    7 0
    6.6
  • Ultimate Avengers II (2006)

    Apărătorii dreptății 2

    Eroii ultimei aventuri trebuie să continue războiul cu forțele extraterestre împotriva cărora au luptat ultima dată. De această dată însă, extratereștrii și fostul inamic al Căpitanului America-Herr Kleiser (un extraterestru metamorf presupus mort...

    Regia: Dick Sebast, Bob Richardson, Will Meugniot
    5 0
    6.5
  • Revelations (2005)

    Apocalipsa

    Sfarsitul este aici. Semnele sfarsitului sunt peste tot, ne coplesesc cu intensitatea lor, nu le mai putem ignora, nu mai avem cum sa nu le simtim. Un copil are puteri miraculoase, reuseste sa vindece oameni, dar la scurta vreme dupa vindecare...

    Scenariul: David Seltzer
    0 0
    6.3
  • Catwoman (2004)

    Femeia pisică

    Patience Prince, o fată sensibilă și timidă, se transformă în Catwoman, dobândind agilitatea, reflexele și simțurile unei feline. Urmărită de un detectiv fascinat de dubla ei personalitate, Catwoman își folosește din plin noile puteri.

    Regia: Pitof
    34 1
    3.4
  • Corky Romano (2001)

    Corky – Nătărăul clanului

    Un sef mafiot aflat pe patul de spital isi trimite propriul fiu pentru a se infiltra in structura FBI. Dar fiul nu a fost niciodata mafiot, ci un vegetarian visator.

    Regia: Rob Pritts
    8 0
    4.7
  • Playing God (1997)

    Doctor pentru mafie

    Dupa ce pierde un pacient pe masa de operatie si ramane fara licenta de medic, chirurgul Eugene Sands este angajat de mafiotul Raymond Blossom si de prietena acestuia.

    Regia: Andy Wilson
    8 3
    5.6
  • Lost Highway (1997)

    Autostrada pierdută

    Renne moare, dar atunci cine este Alice? Și cine a omorât-o dacă soțul, înregistrat pe o casetă făcând acest lucru, susține că nu este el? Și tânărul care a fost lovit de un fulger și are aceleași amintiri ca soțul lui Renne, cine poate fi?

    Regia: David Lynch
    25 6
    7.6
  • Sahara (1995)

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    12 1
    6.7
  • The Crow (1994)

    Corbul

    Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

    Regia: Alex Proyas
    53 3
    7.5