Filmele și serialele cu Michael McGrady

  • Michael McGrady

    Michael McGrady

    64 de ani
    Data nașterii: 30.03.1960
    Locul nașterii: Federal Way, Washington, USA
  • Beyond (2016)

    Lumea de dincolo

    Un tânăr se trezește din comă după 12 ani și descoperă că are niște abilități care îl vor arunca în mijlocul unei conspirații periculoase.

    Scenariul: Adam Nussdorf
    118 5
    6.9
  • Rage (2014)

    Furia

    Când un mafiot rus îi răpeşte fiica unui interlop care acum a renunţat la viaţa de infractor, acesta se vede nevoit să-i cheme la ordin foştii parteneri ca să-şi facă singur dreptate.

    Regia: Paco Cabezas
    19 2
    5.0
  • The Frozen Ground (2013)

    Terenul înghețat

    Un agent al statului Alaska face un parteneriat cu o femeie care a izbutit să scape din mâinile criminalului în serie Robert Hansen pentru a reuși să-l aducă pe acesta în fața legii. Povestea se bazează pe un caz real

    Regia: Scott Walker
    29 2
    6.4
  • Freelancers (2012)

    Polițist pe cont propriu

    Sarcone trebuie să decidă dacă tânărul are stofă pentru a fi polițist în secția sa și îi pune la încercare loialitatea, încrederea și respectul. Când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui polițistului novice, acesta vrea să se răzbune.

    Regia: Jessy Terrero
    12 1
    4.7
  • Southland (2009)

    L.A. în alertă

    Vieţile ofiţerilor de poliţie care trăiesc şi lucrează în Los Angeles, dar şi cele ale criminalilor, victimelor şi familiilor lor sunt puse sub lumina reflectoarelor în "Southland - L.A. în alertă". De pe plajele din Malibu până pe cele mai...

    Scenariul: Ann Biderman
    23 1
    8.5
  • Ring of Death (2008)

    Ringul Morții

    Burke Wyatt este un barbat nevinovat, dar aflat in spatele gratiilor. El a gasit un refugiu pentru furia sa: se numeste Meciul Mortii, un sport criminal inventat de gardineni si autoritati si jucat intr-o inchisoare de maxima securitate.

    Regia: Bradford May
    5 0
    4.8
  • Keith (2008)

    Natalie, o populara eleva de 17 ani, traieste ca si cand viata nu ar mai avea taine pentru ea. Cel putin pana ce in peisaj apare Keith Zetterstrom, un baiat de care tanara se indragosteste nebuneste.

    Regia: Todd Kessler
    9 2
    7.4
  • Day Break (2006)

    Ziua cea mai lungă

    Scenariul: Paul Zbyszewski
    1 1
    8.1
  • Half Past Dead (2002)

    Pe jumătate mort

    BUNUL. RAUL... SI MORTALUL. Este povestea unui individ care se infiltreaza intr-o inchisoare super-sofisticata pentru a afla unde a ascuns un detinut prada sa: 200 mil$. in aur.

    Regia: Don Michael Paul
    15 1
    4.6