Filmele și serialele cu Michael Peña

  • Michael Peña

    Michael Peña

    48 de ani
    Data nașterii: 13.01.1976
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • A Million Miles Away (2023)

    La milioane de kilometri depărtare

    Un muncitor agricol migrant, José Hernández, sfidează toate șansele pentru a-și îndeplini visul de o viață de a deveni astronaut NASA și de a merge în spațiu.

    Regia: Alejandra Márquez Abella
    35 2
    7.3
  • Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    59 15
    5.2
  • Moonfall (2022)

    În Moonfall, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul - și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și...

    Regia: Roland Emmerich
    289 25
    5.1
  • Tom and Jerry (2021)

    Tom și Jerry

    Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă nunta și cariera tinerei.

    Regia: Tim Story
    79 4
    5.2
  • Fantasy Island (2020)

    Insula fanteziilor

    Pe Insula fanteziilor, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeților săi. Dar atunci când fanteziile se transformă în coșmaruri, oaspeții, pentru a-și salva viața, trebuie să dezlege misterul insulei.

    Regia: Jeff Wadlow
    110 23
    4.9
  • Jexi (2019)

    Într-o relație cu telefonul meu

    Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore
    112 25
    6.0
  • Dora and the Lost City of Gold (2019)

    Dora în căutarea Orașului Secret

    Dora, o tânără exploratoare, pornește, însoțită de câțiva prieteni, într-o aventură în căutarea părinților ei. Adolescenta nu doar că vrea să-și salveze părinții, dar și să afle povestea din spatele unui misterios oraș de aur dispărut.

    Regia: James Bobin
    56 13
    6.1
  • Next Gen (2018)

    Noua generație

    Singuratica Mai trezește din greșeală un robot ultrasecret, apoi cei doi sudează o prietenie neașteptată, unindu-și forțele împotriva agresorilor și unui complot malefic.

    Regia: Kevin R. Adams, Joe Ksander
    36 2
    6.6
  • Ant-Man and the Wasp (2018)

    Omul-Furnică și Viespea

    Scott este solicitat de Hope van Dyne și dr. Hank Pym să preia o misiune urgentă. Nevoit să îmbrace din nou echipamentul, el va trebui să colaboreze cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

    Regia: Peyton Reed
    408 22
    7.0
  • Extinction (2018)

    Exterminarea

    Un bărbat are un vis recurent în care îşi pierde familia. Coşmarul lui ar putea deveni realitate, căci planeta este invadată de o forţă distrugătoare. Luptând pentru supravieţuire, bărbatul află un secret care-i oferă un avantaj.

    Regia: Ben Young
    133 31
    5.8
  • A Wrinkle in Time (2018)

    O buclă în timp

    Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii.

    Regia: Ava DuVernay
    48 19
    4.3
  • 12 Strong (2018)

    Cei 12 invincibili

    12 Strong urmărește povestea primei echipe desfășurate în Afganistan după atacul asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii.

    Regia: Nicolai Fuglsig
    365 28
    6.5
  • The Lego Ninjago Movie (2017)

    Lego Ninjago: Filmul

    Șase ninja tineri sunt însărcinați cu apărarea insulei lor natale. Noaptea sunt luptători înzestrați, au puteri deosebite, vehicule cool și se luptă cu numeroși inamici. Ziua, însă, sunt adolescenți obișnuiți care încearcă să facă față... liceului

    Regia: Bob Logan, Charlie Bean, Paul Fisher
    13 5
    6.0
  • CHIPS (2017)

    CHIPs: Polițiști de belea

    Dax Shepard și Michael Peña aduc acțiunea și comedia laolaltă în filmul "CHIPs: Polițiști de belea". Producția Warner Bros. Pictures este scrisă și regizată de Shepard care s-a inspirat din popularul serial cu același nume, difuzat la TV în anii '70.

    Regia: Dax Shepard
    193 14
    6.0
  • Collateral Beauty (2016)

    A doua șansă

    Pelicula spune povestea unui bărbat din New York căruia un eveniment tragic îi dă existența peste cap. Colegii săi încearcă să îl scoată din depresie elaborând un plan neobișnuit, însă urmarea acțiunii lor nu poate fi controlată.

    Regia: David Frankel
    158 14
    6.8