Filmele cu Michael Rose

  • Michael Rose

    Michael Rose

  • White Elephant (2022)

    Elefantul alb

    Gabriel Tancredi este un fost-marin care acum face treburi murdare pentru mafie. Când doi polițiști sunt martorii unei tentative de asasinat, Gabriel este însărcinat de nemilosul său șef Arnold să elimine toate amenințările. În timp ce se luptă cu...

    Regia: Jesse V. Johnson
    72 14
    4.4
  • A Dark Place (2018)

    Un loc întunecat

    Când un băiat dispare într-un oraș din vestul Pennsylvaniei, Donald, un șofer care are sindromul Asperger, începe o investigație ca să demonstreze că băiatul a fost ucis.

    Regia: Simon Fellows
    18 4
    6.2
  • Hangman (2017)

    Spânzurătoarea

    Hangman (2017) urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”.

    Regia: Johnny Martin
    154 23
    5.2
  • Ride Along 2 (2016)

    Un polițist și trei sferturi!

    Cu UN POLIȚIST ȘI TREI SFERTURI, Kevin Hart și Ice Cube revin în continuarea comediei-blockbuster Un polițist și jumătate, în fruntea unei distribuții care îi include de această dată pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre alții.

    Regia: Tim Story
    45 1
    5.9
  • Unthinkable (2010)

    De neimaginat

    Un thriller psihologic, conturat in jurul unui interogator privat si a unui agent FBI ce preseaza pana la limita inumanitatii un terorist care detine informatii legate de locatia a 3 bombe nucleare, plasate de-a lungul teritoriului Statelor Unite.

    Regia: Gregor Jordan
    25 1
    7.0
  • Delta Farce (2007)

    Farsa Delta

    Bill, Larry si Everett sunt toti membrii armatei Georgiei. În viata de zi cu zi, Larry este un ospatar într-un restaurant de la tara. Colegul sau, bucatarul, o lasa însarcinata pe prietena lui Larry; Bill locuieste într-o remorca alaturi de sotia lui

    Regia: C.B. Harding
    6 1
    3.6