Filmele și serialele cu Michael Wincott

  • Michael Wincott

    Michael Wincott

    66 de ani
    Data nașterii: 21.01.1958
    Locul nașterii: Toronto, Ontario, Canada
  • Nope (2022)

    Nu!

    Locuitorii unei localități singuratice din interiorul Californiei sunt martorii unei descoperiri ciudate și înfricoșătoare.

    Regia: Jordan Peele
    107 24
    6.8
  • Forsaken (2015)

    Blestemați

    După ce își abandonează arma și reputația de ucigaș iute de mână, John Henry se întoarce în orașul său natal în speranța de a-și repara relația cu tatăl de care s-a înstrăinat cu ani în urmă

    Regia: Jon Cassar
    22 0
    6.4
  • Amplasat la 4 ani distanță față de "24", serialul se mută de pe continentul nord-american pe cel european și spune povestea lui Jack Bauer (Kiefer Sutherland), un fugar internațional ce încearcă să-l salveze pe președintele american de la a fi...

    Scenariul: Joel Surnow, Robert Cochran
    9 0
    8.3
  • Hitchcock (2012)

    Povestea de dragoste dintre Alfred Hitchcock și soția și partenera sa Alma Reville. Evenimentele din acest film biografic au loc în timpul producției unuia dintre cele mai celebre titluri din cariera regizorului, Psycho.

    Regia: Sacha Gervasi
    18 1
    6.8
  • What Just Happened (2008)

    Ce tocmai s-a întâmplat

    Filmul prezinta doua saptamani din viata unui producator esuat de la Hollywood (De Niro), caruia ii este greu incercand sa produca noul lui film.

    Regia: Barry Levinson
    9 0
    5.6
  • Seraphim Falls (2006)

    Cascada Seraphim

    Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau.

    Regia: David Von Ancken
    35 0
    6.6
  • The Assassination of Richard Nixon (2004)

    Asasinarea lui Richard Nixon

    O poveste bazată pe fapte reale despre un vânzător de mobilier de birou (Sean Penn) care are probleme psihice și, în 1972, concepe un plan pentru a-l ucide pe președintele Nixon. El vrea să deturneze un avion cu care să zboare peste Casa Albă și...

    Regia: Niels Mueller
    4 0
    6.9
  • Along Came a Spider (2001)

    Pe parcurs a venit un păianjen

    Moartea partenerului sau il determina pe psihologul criminalist- detectivul Cross (Morgan Freeman) sa se retraga la pensie. Recunoscut drept un politist desavarsit, psiholog si autor de bestseller-uri, Cross ajunge sa fie implicat intr-un caz federal

    Regia: Lee Tamahori
    31 0
    6.4
  • Alien: Resurrection (1997)

    Extraterestrul: Renașterea

    200 de ani au trecut de cand Ripley (Sigourney Weaver) s-a sacrificat pe Fiorina 161 pentru a opri teroarea extraterestra. Insa dupa multi ani si sapte experimente nereusite, oamenii de stiinta au reusit sa cloneze o dublura perfecta a lui Ripley

    Regia: Jean-Pierre Jeunet
    96 4
    6.2
  • Basquiat (1996)

    Evocare a vietii si operei primului artist negru, care a reusit in puternica lume a artistilor. Basquiat a disparut in 1988, la numai 27 de ani, distrus de vicii.

    Regia: Julian Schnabel
    3 1
    6.9
  • Strange Days (1995)

    Zilele ciudate

    Intr-un Los Angeles din viitor, un fost politist, Lenny Nero, intra in posesia unui disc cu amintirile unui criminal. Lenny intelege ca nu va avea liniste, pana cand nu va descoperi identitatea celui ale carui amintiri le-a aflat.

    Regia: Kathryn Bigelow
    26 4
    7.2
  • Dead Man (1995)

    Omul mort

    In timp ce incerca sa fuga de la locul crimei dupa ce omorase un barbat, contabilul William Blake intalneste un indian ciudat numit Nobody (Nimeni), care pretinde ca trebuie sa il pregateasca pentru calatoria in lumea spirituala.

    Regia: Jim Jarmusch
    14 1
    7.5
  • The Crow (1994)

    Corbul

    Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea cand Eric Draven, o vedeta rock, si logodnica sa Shelly sunt ucisi brutal. La un an dupa moartea lor, Eric este readus la viata, detinind puteri supraumane si viziuni care sa-i serveasca la razbunare.

    Regia: Alex Proyas
    53 3
    7.5
  • Romeo Is Bleeding (1993)

    Romeo sângerează

    Jack este angajat temporar de “Brigada speciala împotriva crimei organizate” sa se ocupe cu supravegherea persoanelor. Insa Jack observa si alte aspecte ale vietii la capatul celalalt al binoclului: sex, bani, bucurie – lucruri care lui îi lipsesc.

    Regia: Peter Medak
    14 0
    6.6
  • The Three Musketeers (1993)

    Cei trei muschetari

    D'Artagnan, un spadasin provincial, călătorește până la Paris pentru a deveni gardianul regelui, adică un muschetar. Între timp, cardinalul Richelieu, maleficul consilier regal încearcă uzurpa puterea suveranului și de a conduce el însuși Franța.

    Regia: Stephen Herek
    40 2
    6.4