Filmele cu Michèle Bernier

  • Michèle Bernier

    Michèle Bernier

    67 de ani
    Data nașterii: 02.08.1956
    Locul nașterii: Paris, France
  • Coups de Sang (2021)

    Regia: Christian Bonnet
    0 0
    5.5
  • Misha are 8 ani, e evreica. Parintii i-au fost deportati si singurul lucru pe care ea il stie despre ei e ca sunt undeva in Est. Cu ajutorul unei busole pleaca din Belgia natala si ajunge pe jos in Ucraina, traversand Germania si Polonia, in...

    Regia: Véra Belmont
    1 1
    6.5
  • Crossed Tracks (2007)

    Un roman de duzină

    Judith (Fanny Ardant), scriitoare de succes, e in cautarea unor personaje pentru urmatorul ei bestseller. In acelasi timp, un ucigas in serie scapa de unde e inchis. O coafeza intr-un mare salon parizian le va schimba amandurora destinul.

    Regia: Claude Lelouch
    0 1
    7.1
  • San Antonio (2004)

    Cum teroristii ii ameninta pe mai-marii acestei lumi, comisarul San-Antonio si camaradul sau, locotenentul Berurier, sunt insarcinati sa-l supravegheze pe ambasadorul Frantei, aflat intr-un palat britanic.

    Regia: Frédéric Auburtin
    3 1
    3.5
  • The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003)

    Valizele lui Tulse Luper, partea I

    Prima parte din saga dedicata lui Tulse Luper si continutului valizelor sale. Copil in timpul primului razboi mondial, apoi explorator in Utah si, in sfarsit, scriitor in epoca fascismului, eroul este un martor al evenimentelor si evolutiei...

    Regia: Peter Greenaway
    0 0
    6.7
  • French Twist (1995)

    Pădurea infamă

    Afland intamplator ca sotul ei, un popular agent imobiliar, are numeroase aventuri, frumoasa Loli invita o lesbiana sa se mute la ei acasa, fapt care va schimba viata cuplului pentru totdeauna.

    Regia: Josiane Balasko
    6 0
    6.4