Filmele cu Michelle Johnson

  • Michelle Johnson

    Michelle Johnson

    58 de ani
    Data nașterii: 09.09.1965
    Locul nașterii: Anchorage, Alaska, USA
  • The Glimmer Man (1996)

    Martor incomod

    Cole și Campbell trebuie să treacă peste diferențele dintre ei când au de prins un criminal în serie. În momentul în care ultima victimă a acestuia se dovedește a fi fosta soție a lui Cole, Campbell află trecutul secret al partenerului său.

    Regia: John Gray
    31 1
    5.4
  • Death Becomes Her (1992)

    Tinerețe veșnică

    Momentul intalnirii dintre Madeline, acum trecuta de prima tinerete, si rivala sa din tinerete Helen, careia ii furase iubitul, declansaza o lupta pe viata si pe moarte pentru razbunare, dar si pentru descoperirea secretului tineretii fara batranete.

    Regia: Robert Zemeckis
    Oscar-uri:
    22 3
    6.6
  • Dr. Giggles (1992)

    Fiul psihopat al unui doctor criminal in serie evadeaza din institutia in care este internat pentru a cauta razbunarea in orasul in care tatal lui a fost prins...

    Regia: Manny Coto
    3 0
    5.3
  • Far and Away (1992)

    Departe, departe

    Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

    Regia: Ron Howard
    48 0
    6.6
  • Waxwork (1988)

    Regia: Anthony Hickox
    3 0
    6.1
  • Blame It on Rio (1984)

    Numai Rio e de vină

    Matthew Hollins este casatorit de multa vreme si are o fata. Din cauza rutinei casnice, viata lui sentimentala nu are nimic spectaculos, pana in ziua in care, impreuna cu fiica lui, un prieten si fiica acestuia, pleaca in vacanta la Rio.

    Regia: Stanley Donen
    10 0
    5.8