Filmele și serialele cu Michelle Pfeiffer

  • Michelle Pfeiffer

    Michelle Pfeiffer

    65 de ani
    Data nașterii: 29.04.1958
    Locul nașterii: Santa Ana, California, USA
  • Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

    Omul-Furnică și Viespea: Quantumania

    Partenerii supereroi Scott Lang și Hope Van Dyne revin pentru a-și continua aventurile ca Omul-Furnică și Viespea. Împreună cu părinții lui Hope, Hank Pym și Janet Van Dyne, și fiica lui Scott, Cassie Lang, familia se regăsește explorând tărâmul...

    Regia: Peyton Reed
    179 26
    6.1
  • Scenariul: Aaron Cooley
    20 4
    7.2
  • French Exit (2020)

    Fuga la Paris

    „Planul meu era să mor înainte să rămân fără bani”, spune Frances Price, o femeie în vârstă de 60 de ani, o prezență importantă pe scena mondenă din Manhattan, care nu are niciun ban. Lucrurile nu au mers însă așa cum spera. Soțul ei, Franklin, e...

    Regia: Azazel Jacobs
    19 7
    5.9
  • Maleficent: Mistress of Evil (2019)

    Maleficent: Suverana Răului

    La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

    Regia: Joachim Rønning
    243 13
    6.6
  • Ant-Man and the Wasp (2018)

    Omul-Furnică și Viespea

    Scott este solicitat de Hope van Dyne și dr. Hank Pym să preia o misiune urgentă. Nevoit să îmbrace din nou echipamentul, el va trebui să colaboreze cu Wasp, alături de care va încerca să descopere misterele trecutului.

    Regia: Peyton Reed
    408 22
    7.0
  • Where Is Kyra? (2017)

    Unde e Kyra?

    Regia: Andrew Dosunmu
    10 3
    5.5
  • Mother! (2017)

    Mama!

    Mother este drama unui cuplu a cărei relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor, perturbându-le existență până atunci liniștită.

    Regia: Darren Aronofsky
    113 37
    6.6
  • The Wizard of Lies (2017)

    Vrăjitorul minciunilor

    Robert De Niro și Michelle Pfeiffer interpretează rolurile principale în filmul care oferă o privire în culisele masivei scheme Ponzi a lui Bernie Madoff, a modului în care a fost comisă și distrugerea pe care a lăsat-o în urmă.

    Regia: Barry Levinson
    84 12
    6.8
  • The Family (2013)

    Malavita: O familie criminală

    Un gangster american pensionat se mută cu familia în Normandia și este înscris în programul de protecție a martorilor, sub atenta supraveghere a unui agent FBI.

    Regia: Luc Besson
    27 2
    6.3
  • People Like Us (2012)

    Oameni ca noi

    Sam, un om de afaceri realizat, se întoarce acasă la auzul veștii că tatăl său, de care se înstrăinase de ani buni, a murit. Acolo are însă o surpriză deloc plăcută: o soră alcoolică, cu un fiu de 12 ani.

    Regia: Alex Kurtzman
    12 1
    7.0
  • Dark Shadows (2012)

    Umbrele întunecate

    Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor '60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film.

    Regia: Tim Burton
    29 4
    6.2
  • New Year's Eve (2011)

    De Anul Nou

    New Year's Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantică și personajele din Valentine's Day. Poveștile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important - cele 24 de ore dinaintea revelionului.

    Regia: Garry Marshall
    12 1
    5.6
  • Personal Effects (2009)

    Efecte personale

    Linda, mamă-singură a unui adolescent surdo-mut, lucrează ca voluntar la Centrul Comunitar Southside unde organizează nunţi. Soţul ei a fost ucis de amicul lui alcoolist, accidentul bântuind încă mintea fragilă şi traumatizată a fiului ei

    Regia: David Hollander
    9 1
    6.2
  • Chéri (2009)

    Curtezana

    Un film provocator, ce ne dezvăluie Parisul anilor 1920, unde Rupert Friend este Chéri, fiul unei foste curtezane, Madame Peloux, (Kathy Bates), un tânăr răsfăţat de 19 ani. Mama lui i-l încredinţează mai tinerei sale prietene şi rivale, Léa de...

    Regia: Stephen Frears
    10 1
    6.1
  • I Could Never Be Your Woman (2007)

    Nu aș putea să fiu niciodată femeia ta

    Acest film pune fata în fata contrastul dintre povestea de dragoste a unei femei mature si povestea fiicei sale care se îndragosteste pentru prima data în viata. O femeie de cariera (Michelle Pfeiffer) fara prea mult noroc în dragoste îsi gaseste...

    Regia: Amy Heckerling
    12 2
    6.0