Filmele și serialele cu Michelle Williams

 • Michelle Williams

  Michelle Williams

  41 de ani
  Data nașterii: 09.09.1980
  Locul nașterii: Kalispell, Montana, USA
 • Venom: Let There Be Carnage (2021)

  Venom: Să fie carnagiu

  După ce a găsit un corp gazdă în reporterul de investigație Eddie Brock, simbiotul extraterestru trebuie să se confrunte cu un nou inamic, Carnage, alter ego-ul criminalului în serie Cletus Kasady.

  Regia: Andy Serkis
  162 35
  6.3
 • Fosse/Verdon (2019)

  “Fosse/Verdon” explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

  Scenariul: Thomas Kail, Steven Levenson
  6 0
  7.9
 • After the Wedding (2019)

  După nuntă

  Un manager al unui orfelinat din Kolkata călătorește la New York pentru a întâlni un binefăcător.

  Regia: Bart Freundlich
  19 1
  6.3
 • I Feel Pretty (2018)

  Hai, că sunt belea!

  Filmul urmărește povestea unei femei obișnuite care se confruntă zilnic cu sentimentul de nesiguranță. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

  Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
  21 5
  5.6
 • Venom (2018)

  Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră.

  Regia: Ruben Fleischer
  509 46
  6.7
 • Wonderstruck (2017)

  Regia: Todd Haynes
  19 5
  6.2
 • The Greatest Showman (2017)

  Omul Spectacol

  Omul spectacol celebrează nașterea show-business-ului și ni-l prezintă pe cel care a reușit să creeze un spectacol devenit celebru în întreaga lume. Jackman este P.T. Barnum, fondator al circului ambulant Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus.

  Regia: Michael Gracey
  77 11
  7.6
 • All the Money in the World (2017)

  Pentru toți banii din lume

  All the Money in the World (2017) urmărește răpirea lui John Paul Getty III, în vârstă de 16 ani, și tentativa disperată a mamei sale devotate, de a-i convinge bunicul său miliardar să plătească răscumpărarea.

  Regia: Ridley Scott
  166 20
  6.8
 • Manchester by the Sea (2016)

  Manchester de lângă mare

  Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.

  Regia: Kenneth Lonergan
  Oscar-uri:
  42 2
  7.8
 • Certain Women (2016)

  Anumite femei

  Viețile a trei femei se intersectează într-un oraș mic, tipic american, în care fiecare individ lasă în urma lui ceva.

  Regia: Kelly Reichardt
  5 2
  6.4
 • În Al Doilea Război Mondial, în Franța ocupată de armata germană, frumoasa Lucille Angellier (Michelle Williams) așteaptă vești despre soțul ei împreună cu dominatoarea ei soacră (Kristin Scott Thomas). Când un regiment de soldați germani ajunge...

  Regia: Saul Dibb
  21 0
  7.0
 • Oz the Great and Powerful (2013)

  Grozavul și puternicul Oz

  Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

  Regia: Sam Raimi
  20 0
  6.3
 • Take This Waltz (2011)

  Iubirea e complicată

  Margot (Michelle Williams) are o căsnicie fericită însă ajunge să se îndrăgostească, pe neașteptate, de Daniel (Luke Kirby), vecinul de vizavi. Și, din acel moment, siguranța vieții ei familiale începe să se destrame

  Regia: Sarah Polley
  1 0
  6.6
 • My Week with Marilyn (2011)

  O săptămână cu Marilyn

  Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier.

  Regia: Simon Curtis
  6 0
  6.9
 • Meek's Cutoff (2010)

  Scurtătura

  În anul 1845, soţii Emily şi Soloman Tetherow, Millie şi Thomas Gately şi Glory şi William White se despart de o caravană de nomazi care se îndreaptă spre o vale fertilă din Oregon şi îl angajează drept călăuză pe misteriosul Stephen Meek, care...

  6 3
  6.6