Filmele și serialele cu Mickey Sumner

 • Mickey Sumner

  Mickey Sumner

  38 de ani
  Data nașterii: 19.01.1984
  Locul nașterii: London, England, UK
 • Snowpiercer (2020)

  Expresul zăpezii

  Plasat la mai mult de 70 de ani după ce lumea a devenit un deșert înghețat, Snowpiercer prezintă povestea a ceea ce a mai rămas din umanitate: un grup de oameni aflat la bordul unui tren uriaș, mereu aflat în mișcare, care înconjoară Pământul.

  Scenariul: Graeme Manson, Josh Friedman
  366 13
  6.9
 • Marriage Story (2019)

  Poveste despre căsnicie

  Un portret profund și sensibil al unei căsnicii care se destramă și al unei familii care rămâne unită. Regizat de Noah Baumbach, nominalizat la Oscar. Cu Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda și Ray Liotta.

  Regia: Noah Baumbach
  Oscar-uri:
  73 14
  7.9
 • Anesthesia (2016)

  Anestezia

  O noapte în New York, un profesor iubit, o crimă șocantă... Mai multe vieți se intersectează după jefuirea violentă a unui profesor de filosofie de la universitatea Columbia.

  Regia: Tim Blake Nelson
  1 1
  6.1
 • Acest film prezinta cele cinci zile din 1996 în care reporterul David Lipsky (Jesse Eisenberg) de la Rolling Stone şi le-a petrecut cu David Foster Wallace (Jason Segel) după publicarea operei sale fundamentale „Infinite Jest”

  Regia: James Ponsoldt
  0 1
  7.2
 • Frances Ha (2012)

  Povestea unei femei din New York (care nu are un apartament), începătoare la o companie de dans (deși nu este dansatoare), care încearcă să-și urmeze visele, chiar dacă realizarea lor nu este tocmai posibilă.

  Regia: Noah Baumbach
  5 2
  7.4