Filmele și serialele cu Miguel A. Núñez Jr.

  • Miguel A. Núñez Jr.

    Miguel A. Núñez Jr.

    59 de ani
    Data nașterii: 11.08.1964
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Belle's (2012)

    Scenariul: Miguel A. Núñez Jr., Ed. Weinberger
    0 0
    3.8
  • Un tanar breakdancer se loveste la cap in timpul unei demonstratii de talent si intra in coma pentru douazeci de ani. Trezindu-se in 2006, incearca sa isi refaca cariera sa si a echipei sale cu ajutorul prietenei si a parintilor.

    Regia: Harvey Glazer
    0 0
    4.6
  • Joey (2004)

    Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) se hotaraste sa plece din New York pentru a-si incerca norocul in show-biz la Hollywood – si pentru a-si reintalni sora si nepotul de pe coasta de vest a Americii. Savurati momentele comice impreuna cu Matt LeBlanc...

    Scenariul: Shana Goldberg-Meehan, Scott Silveri
    13 0
    6.0
  • Juwanna Mann (2002)

    Filmul urmăreşte povestea baschetbalistului Jamal Jeffries (Miguel Nunez Jr), recunoscut pentru actele sale de violenţă în teren. Faptele sale au atras excluderea din liga profesionistă şi mai apoi din echipă

    Regia: Jesse Vaughan
    1 0
    4.7
  • The Adventures of Pluto Nash (2002)

    Aventurile lui Pluto Nash

    Intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, Pluto Nash (Eddie Murphy) se lupta pentru a-si pastra clubul de noapte, aflat undeva intre Pamant si Uranus de controlul mafiei.

    Regia: Ron Underwood
    12 0
    3.9
  • Scooby-Doo (2002)

    Scooby Doo

    Preocupat de faptul că stațiunea lui înfricoșătoare ar putea fi într-adevăr bântuită de stafii, Emile Mondavarious încearcă să-i reunească pe Scobby si gasca sa pentru a rezolva misterul înainte ca tineretul de pe insulă sa afle.

    Regia: Raja Gosnell
    9 0
    5.3
  • Life (1999)

    Viață

    Rayford Gibson și Claude Banks se întâlnesc și formează cel mai vesel "cuplu ciudat" de la est de Mississippi. O comedie excelentă în care doi contrabandiști descoperă adevărate valori ale vieții după ce sunt condamnați la închisoare pe viață.

    Regia: Ted Demme
    18 1
    6.8
  • For Richer or Poorer (1997)

    La bine și la rău

    Dupa ce afla ca datoreaza statului impozite de milioane de dolari si ca vinovatul, contabilul lor, a disparut din oras, sotii Brad si Caroline fug si se ascund intr-o comunitate Amish. Aici afla ce inseamna viata grea, insa redescopera iubirea.

    Regia: Bryan Spicer
    16 0
    5.8
  • Pe o planeta indepartata, un Leprechaun avid de putere, o rapeste pe Printesa Zarina cu planul de a deveni rege...

    Regia: Brian Trenchard-Smith
    5 3
    3.5
  • Hard Vice (1994)

    Regia: Joey Travolta
    0 0
    3.7
  • Street Fighter (1994)

    Luptătorul stradal

    Bazat pe ultracunoscutul joc video Street Fighter II, acest thriller cu Van Damme in rolul unui expert in arte martiale, bravul conducator al Fortelor de Combat Nationale. Acesta trebuie sa intervina contra oamenilor infamului general Bison.

    Regia: Steven E. de Souza
    31 1
    4.0
  • The Return of the Living Dead (1985)

    Întoarcerea morților vii

    Doi angajaţi ai unei companii de produse medicale se intoxică accidental cu un gaz toxic şi mor. Curând întregul oraş este invadat de rezidenţii cimitirului local care umblă înfometaţi după creier uman.

    Regia: Dan O'Bannon
    25 2
    7.3