Filmele cu Mika Boorem

  • Mika Boorem

    Mika Boorem

    36 de ani
    Data nașterii: 18.08.1987
    Locul nașterii: Tucson, Arizona, USA
  • Regia: Robert Boocheck, Lee Cronin, Francisco Sonic Kim
    7 3
    4.9
  • The Ward (2010)

    Pavilionul

    Povestea terifiantă a tinerei Kristen, o fată instituționalizată într-un ospiciu, care ajunge să fie vânată de un spirit misterios și deloc prietenos.

    Regia: John Carpenter
    10 2
    5.5
  • Jesse Stone: Sea Change (2007)

    Jesse Stone: în ape tulburi

    Când relația lui Jesse Stone, Șefului Poliției, cu fosta lui sotie se înrăutățește, acesta se teme că va recidiva în alcoolism. Pentru a nu se mai gandi la problemele personale, Jesse începe să lucreze la un caz nerezolvat de crima.

    Regia: Robert Harmon
    9 0
    7.1
  • The Initiation of Sarah (2006)

    Initierea lui Sarah

    Cand Sarah, o fata cu puteri magice, si sora ei geamana Lindsey sunt invitate sa faca parte din organizatiile Alpha Nu Gamma si Pi Epsilon Delta, fetele descopera ca cele doua comunitati nu sunt doar rivale, ci dusmane de moarte. In scurt timp,...

    Regia: Stuart Gillard
    4 0
    5.0
  • Sleepover (2004)

    Razbunare in pijamale

    In vara de dinaintea primului lor an la liceu, Julie organizeaza o petrecere in pijamale cu Hannah, Nancy si Farrah. In trei, ele ajung sa traiasca aventura vietilor lor în incercarea de a scapa o data pentru totdeauna de reputatiza lor.

    Regia: Joe Nussbaum
    3 0
    5.3
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)

    Dans murdar 2: Nopți în Havana

    Katey se mută din SUA la Havana împreună cu părinţii ei în noiembrie 1958. Acestia vor ca fata să-şi facă prieteni în cercurile din înalta societate, dar ea îi sfidează îndrăgostindu-se de Javier, un ospătar care este şi un dansator fantastic.

    Regia: Guy Ferland
    18 0
    5.9
  • Carolina (2003)

    Carolina (Julia Stiles ) este o femeie care incearca sa scape de familia ei foarte excentrica pentru a putea duce o viata normala. Ea nu a avut mai mult de trei intalniri cu aceeasi persoana, iar cel mai bun prieten al ei este un barbat (nu are...

    Regia: Marleen Gorris
    3 0
    6.1
  • Blue Crush (2002)

    Provocarea albastră

    Nimeni nu se interpune între Anne Marie și placa ei de surf. Locuiește într-o colibă pe plajă si se trezește înaintea răsăritului, în fiecare dimineață, să cucerească valurile. Asta pana cand il cunoaste pe Matt si se indragosteste de el...

    Regia: John Stockwell
    10 0
    5.7
  • Riding in Cars with Boys (2001)

    Băieții din viața mea

    O zi îti poate transforma viaţa; o zi îţi poate distruge viaţa. Pe parcursul vieţii existã patru sau cinci zile care pot schimba totul. - Beverly DonofrioÎn 1968, o tânără care are visul de a deveni scriitoare rămâne însărcinată la 15 ani.

    Regia: Penny Marshall
    6 0
    6.5
  • Along Came a Spider (2001)

    Pe parcurs a venit un păianjen

    Moartea partenerului sau il determina pe psihologul criminalist- detectivul Cross (Morgan Freeman) sa se retraga la pensie. Recunoscut drept un politist desavarsit, psiholog si autor de bestseller-uri, Cross ajunge sa fie implicat intr-un caz federal

    Regia: Lee Tamahori
    31 0
    6.4
  • Hearts in Atlantis (2001)

    Inimi în Atlantida

    Viata linistita a unei vaduve si a copilului ei se schimba atunci cand un strain misterios apare in viata lor.

    Regia: Scott Hicks
    34 2
    6.9
  • Mighty Joe Young (1998)

    Gorila Joe

    Vanata de un braconier si cu politia pe urmele sale, Gorila Joe da dovada de curaj pornit dintr-un altruism cam rar intilnit printre semenii nostri si demonstreaza ca dincolo de aparentele sale infricosatoare se ascunde un suflet nobil, de erou.

    Regia: Ron Underwood
    8 0
    5.7
  • Jack Frost (1998)

    Jack Îngheț

    "Jack Frost" este povestea unui baietel care isi pierde tatal si isi doreste atat de mult sa il revada, incat acesta se intrupeaza intr-un om de zapada.

    Regia: Troy Miller
    24 1
    5.4
  • The Education of Little Tree (1997)

    Moștenirea regăsită

    Little Tree este un baietel cherokee in varsta de 8 ani, care, dupa ce isi pierde parintii, traieste alaturi de bunicii sai indieni. El incepe sa invete ce inseamna cu adevarat stilul de viata al indienilor cherokee.

    Regia: Richard Friedenberg
    1 0
    7.1