Filmele cu Mike Nussbaum

  • Mike Nussbaum

    Mike Nussbaum

    Data nașterii: 29.12.1923
    Decedat: 23.12.2023 (99 de ani)
  • Men in Black (1997)

    Bărbații în negru

    Îmbracă-te în negru! Poartă-te firesc! Fii pregătit de petrecere! K și J sunt Bărbații în negru - agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers!

    Regia: Barry Sonnenfeld
    Oscar-uri:
    66 1
    7.3
  • Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage (1993)

    Ultima căsătorie mafiotă

    O poveste mafiota, o viata aparte, vazuta prin ochii unei sotii. Personajul principal, interpretat de Nancy McKeon, candva sotie de mafiot, se hotaraste sa scrie o carte despre viata de zi cu zi in mijlocul unui clan.

    Regia: John Patterson
    0 0
    6.4
  • Things Change (1988)

    Se mai schimba lucrurile

    In schimbul unei recompense, un lustragiu accepta sa ia asupra lui o crima mafiota pe care nu o comisese, dar cursul evenimentelor se schimba neasteptat in week-end-ul care il desparte de depunerea marturiei si in care se imprieteneste cu un alt...

    Regia: David Mamet
    10 0
    7.0
  • House of Games (1987)

    Casa jocurilor

    Psihiatra Margaret Ford (Lindsay Crouse) este o experta pe probleme de comportament obsesiv care gaseste viata clientilor mai interesanta decat viata personala. Atunci cand incearca sa ajute un parior inrait este atrasa intr-o escrocherie...

    Regia: David Mamet
    7 1
    7.2
  • Fatal Attraction (1987)

    Atracție fatală

    In absenta sotiei de acasa, un barbat are o aventura extraconjugala. Femeia vrea sa il pastreze in viata sa si incearca sa il distruga cand vede ca partenerul noptii fierbinti are remuscari si vrea sa isi reia viata linistita alaturi de sotia sa.

    Regia: Adrian Lyne
    28 3
    6.9