Filmele și serialele cu Mike O'Malley

  • Mike O'Malley

    Mike O'Malley

    57 de ani
    Data nașterii: 31.10.1966
    Locul nașterii: Boston, Massachusetts, USA
  • Snowpiercer (2020)

    Expresul zăpezii

    Plasat la mai mult de 70 de ani după ce lumea a devenit un deșert înghețat, Snowpiercer prezintă povestea a ceea ce a mai rămas din umanitate: un grup de oameni aflat la bordul unui tren uriaș, mereu aflat în mișcare, care înconjoară Pământul.

    Scenariul: Graeme Manson, Josh Friedman
    381 13
    6.9
  • Wayne (2019)

    Scenariul: Shawn Simmons
    18 3
    8.3
  • Sully (2016)

    Sully: Miracolul de pe râul Hudson

    Film biografic despre eroul național Chesley „Sully” Sullenberger, pilot american care a aterizat forțat în râul Hudson, în ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvând viața tuturor celor 155 de pasageri.

    Regia: Clint Eastwood
    62 1
    7.4
  • Concussion (2015)

    Trauma

    O perspectivă asupra modului în care jucătorii de fotbal american suferă de leziuni majore la cap și au probleme debilitante toată viața, ca urmare a loviturilor repetate, și asupra eforturilor Ligii Naționale de Fotbal de a nega totul.

    Regia: Peter Landesman
    10 0
    7.1
  • A Good Marriage (2014)

    O căsnicie bună

    După 25 de ani de căsătorie perfectă, Darcy decoperă un secret sinistru al soțului ei…

    Regia: Peter Askin
    5 0
    5.3
  • R.I.P.D. (2013)

    Copoi pentru strigoi

    Comedie de acțiune supranaturală despre doi polițiști morți și... nu prea... care sunt înrolați pentru a prinde și a duce înapoi la locul lor sufletele care au fugit din fața Judecății de Apoi și care nu vor să părăsească Pământul în liniște și pace.

    Regia: Robert Schwentke
    66 0
    5.6
  • So Undercover (2012)

    Sub acoperire

    Molly este o adolescentă care lucrează alături de tatăl ei, un fost poliţist devenit investigator particular. Pentru că are fler, talent, dar şi aspectul potrivit, FBI-ul o abordează pe Molly pentru a o infiltra într-o frăţie.

    Regia: Tom Vaughan
    8 1
    5.0
  • Cedar Rapids (2011)

    Asiguratorul

    Un vanzator ambulant de asigurari va calatori pana la o conventie a companiilor de asigurari dintr-un mare oras (Cedar Rapids, Iowa) in incercarea de a salva slujbele colegilor lui.

    Regia: Miguel Arteta
    1 1
    6.3
  • Eat Pray Love (2010)

    Mănâncă, roagă-te, iubește

    Julia Roberts interpretează rolul scriitoarei Elizabeth Gilbert, iar Javier Bardem pe cel al bărbatului pe care scriitoarea îl întâlnește și de care se îndrăgostește spre finalul unei călătorii care o ajută să se redescopere.

    Regia: Ryan Murphy
    15 5
    5.8
  • My Own Worst Enemy (2008)

    Propriul meu dușman

    Henry Spivey, un expert in restructurari, duce o viata obisnuita in suburbie, alaturi de sotie, copii, catel si dubita. Edward Albright este in schimb este un detectiv "periculos". Ar parea ca cei doi nu au nimic in comun, si chiar nu au, cu...

    Scenariul: Jason Smilovic
    0 0
    7.3
  • Meet Dave (2008)

    Ți-l prezint pe Dave

    Nu faptul că este neîndemânatic, timid sau îmbrăcat ca pentru discotecă îl scoate pe Dave (Eddie Murphy) în evidență față de toți newyorkezii, ci că este extraterestru! Mai exact o navă extraterestră de formă umanoidă, aflată în misiune pe Pământ

    Regia: Brian Robbins
    16 2
    5.1
  • The Perfect Man (2005)

    Bărbatul perfect

    Holly s-a săturat să se mute de fiecare dată când mama ei are o criză în relatiile cu bărbatii. Pentru a-i atrage atentia de la ultima alegere gresită, Holly pune la cale un plan perfect pentru un bărbat perfect... un admirator secret imaginar!

    Regia: Mark Rosman
    11 4
    5.4
  • 28 Days (2000)

    28 de zile

    Atunci când împrumută limuzina de nuntă a sorei ei şi o înfige în terasa unei case, viaţa nebunească pe care o trăieşte Gwen, un jurnalist de succes din New York şi o petrecăreaţă, alături de prietenul ei, Jasper, ajunge la o răscruce.

    Regia: Betty Thomas
    19 0
    6.1
  • Pushing Tin (1999)

    Turnul de contol

    Comedie despre doi controlori de trafic aerian, a caror rivalitate intensa pentru pozitia de lider declanseaza un haos comic în carierele si casniciile lor - dar si printre avioanele din spatiul aerian pe care îl monitorizeaza!

    Regia: Mike Newell
    15 1
    6.0