Filmele și serialele cu Mike Pniewski

  • Mike Pniewski

    Mike Pniewski

    63 de ani
    Data nașterii: 20.04.1961
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Reptile (2023)

    Reptilă

    În încercarea de a scoate la iveală adevărul din spatele uciderii violente a unei tinere agente imobiliare, un detectiv versat descoperă o pânză încâlcită de decepții.

    Regia: Grant Singer
    69 7
    6.8
  • Hightown (2020)

    Scenariul: Rebecca Perry Cutter
    47 2
    6.9
  • Richard Jewell (2019)

    Cazul lui Richard Jewell

    Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

    Regia: Clint Eastwood
    76 4
    7.5
  • South of Hell (2015)

    La sud de Iad

    Scenariul: Matt Lambert
    1 0
    5.2
  • My Future Boyfriend (2011)

    Iubitul meu din viitor

    Pax, un arheolog din viitor, descopera un roman de dragoste scris in zilele noastre. El devine curios si vrea sa calatoreasca in timp pentru a afla despre acest lucru numit "dragoste" chiar de la autoarea romanului, Elizabeth Barett.

    Regia: Michael Lange
    3 1
    5.4
  • The Lost Valentine (2011)

    Valentinul pierdut

    Scriind noul său articol - tânăra jurnalistă Susan Allison află o poveste care îi va schimba viața pentru totdeauna. De ziua Sfântului Valentin a anului 1944, războiul îi desparte pe doi îndrăgostiți. Plecând pe frontul de luptă, soțul Carolinei...

    Regia: Darnell Martin
    8 1
    7.4
  • Blood Done Sign My Name (2010)

    Cu sânge mi-am semnat numele

    O dramă bazată pe o povestea adevărată în care un veteran de culoare din epoca Vietnamului este ucis de un om de afaceri alb, care este ulterior achitat. Complotul se concentrează pe rolul unui profesor de liceu local și pe tulburările civile care...

    Regia: Jeb Stuart
    2 0
    6.5
  • My Fake Fiancé (2009)

    Logodnicul meu fals

    Jennifer este o tânără independentă, aparent neinteresată de o relație sentimentală. Vince este un cuceritor cu o mare datorie la jocuri de noroc. În ciuda faptului că nu se suportă, decid să se căsătorească pentru a împărți cadourile primite in dar.

    Regia: Gil Junger
    5 2
    6.3
  • Van Wilder: Freshman Year (2009)

    Van Wilder: Primul an de facultate

    Student în primul an la Coolidge, Van Wilder e pregătit de dezmăț și de petreceri. Chiar dacă este o tradițe a familiei să termine această facultate, Van Wilder e mai încântat de fetele pe care le întâlnește acolo și de posibilitatea de a se distra.

    Regia: Harvey Glazer
    5 0
    5.1