Filmele cu Miko Hughes

 • Miko Hughes

  Miko Hughes

  35 de ani
  Data nașterii: 22.02.1986
  Locul nașterii: Apple Valley, California, USA
 • Remains (2011)

  Regia: Colin Theys
  0 0
  4.2
 • Surf School (2006)

  Scoala de surf

  Un grup de oameni, complet pe dinafara in ce priveste surf-ul decide sa concureze cu cea mai mare echipa de surf.

  Regia: Joel Silverman
  0 0
  2.2
 • Mercury Rising (1998)

  Nume de cod: Mercury

  Bruce Willis in rolul unui agent FBI care, cazut in dizgratie, ocoleste regulile stricte ale Biroului Federal pentru a-l apara pe Simon, un baietel autist in varsta de 9 ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart.

  Regia: Harold Becker
  32 0
  6.1
 • Zeus and Roxanne (1997)

  Zeus și Roxanne

  Mary Beth este un biolog marin care studiază un delfin. Femeia este intrigată când un căţel, Zeus, se împrieteneşte cu delfinul. La scurt timp, Mary se îndrăgosteşte de proprietarul căţelului, un compozitor de muzică.

  Regia: George T. Miller
  2 0
  5.3
 • Spawn (1997)

  Arma dreptății

  Un asasin pe nume Al Simmons este tras pe sfoara si apoi lichidat de imoralul sau sef, Jason Wynn. Ajuns in iad, Al face un pact cu Diavolul care il ajuta sa revina pe Pamant metamorfozat intr-un strigoi oribil, supranumit Spawn.

  Regia: Mark A.Z. Dippé
  21 2
  5.2
 • Apollo 13 (1995)

  „Houston, avem o problemă”, aceastea sunt cuvintele care au marcat zilele tensionate ale crizei misiunii Apollo 13. Suspansul, frica, adrenalina din acele zile sunt surprinse în filmul inspirat și purtând numele misiunii din 1970.

  Regia: Ron Howard
  Oscar-uri:
  23 0
  7.6
 • Cops and Robbersons (1994)

  Robbersonii și poliția

  După ce poliţia descoperă că un asasin al mafiei s-a mutat într-o suburbie liniştită, chiar lângă casa familiei Robberson, aceştia vor să afle ce pune la cale. Aşa că organizează o misiune de supraveghere chiar din locuinţa Robbersonilor.

  Regia: Michael Ritchie
  6 1
  5.2
 • Wes Craven's New Nightmare (1994)

  Coșmarul nou

  Construit pe principiul film in film, aceasta ultima pelicula a seriei horror cu Freddy, personajul cu gheare de otel, da spectatorului impresia si mai terifianta de real, caci personajele sunt chiar actorii din filmele „Elm Street”.

  Regia: Wes Craven
  12 0
  6.5
 • Pet Sematary (1989)

  Cimitirul animalelor

  O familie se mută într-o comunitate liniștită din Maine. După ce pisica familiei este omorâtă de un camion, copilașul lor de numai doi ani pățește același lucru. Un vechi cimitir indian îi va aduce, însă, la viață. Dar cu ce preț?

  Regia: Mary Lambert
  15 5
  6.6