Filmele și serialele cu Mila Kunis

 • Mila Kunis

  Mila Kunis

  40 de ani
  Data nașterii: 14.08.1983
  Locul nașterii: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
 • Luckiest Girl Alive (2022)

  Cea mai norocoasă fată

  Regia: Mike Barker
  33 6
  6.4
 • Breaking News in Yuba County (2021)

  Scandal în direct

  Regia: Tate Taylor
  14 5
  5.8
 • Molly îi cere mamei ei ajutorul pentru a lupta împotriva demonilor care i-au afectat viața. În ciuda a tot ce a învățat în zece ani de dezamăgire, tristețe și furie, Deb face o ultimă încercare de a-și salva fiica de dependența de heroină.

  Regia: Rodrigo García
  4 2
  6.6
 • Wonder Park (2019)

  Parcul de distracții

  Povestea unui parc de distracții magic care prinde viață prin imaginația ieșită din comun a unei fetițe pe nume June.

  Regia: Dylan Brown
  38 1
  5.8
 • The Spy Who Dumped Me (2018)

  Spionul care mi-a dat papucii

  The Spy Who Dumped Me urmărește povestea lui Audrey și a lui Morgan, două prietene foarte bune care devin involuntar încurcate într-o conspirație internațională atunci când una dintre femei descoperă că iubitul care a părăsit-o era de fapt un spion.

  Regia: Susanna Fogel
  235 43
  6.0
 • A Bad Moms Christmas (2017)

  Mame bune și nebune 2

  A Bad Mom’s Christmas (2017) urmărește povestea a trei femei care se luptă să facă față stresului atunci când mamele lor le vizitează de sărbători.

  Regia: Jon Lucas, Scott Moore
  142 17
  5.6
 • Bad Moms (2016)

  Mame bune și nebune

  Subpreciate și surmenate de orele lungi de muncă, trei mame decid că le-a ajuns. Se leapădă de sarcinile lor obișnuite și decid să-și rezerve următoarea perioadă pentru distracție, libertate și delăsare.

  Regia: Jon Lucas, Scott Moore
  64 7
  6.2
 • Jupiter Ascending (2015)

  Ascensiunea lui Jupiter

  La naștere, semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreț. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Caine ajunge pe Pământ pentru a o găsi, iar Jupiter începe să-și întrevadă destinul.

  Regia: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
  116 5
  5.3
 • The Angriest Man in Brooklyn (2014)

  Cel mai nervos bărbat din Brooklyn

  Un doctor îi spune din greșeală unui pacient enervant că mai are doar 90 de minute de trăit. Medicul încearcă să-l găsească pe bărbat după ce afirmatiile ei îl trimit într-un tur al orașului în încercarea disperată de a corecta nedreptățile făcute.

  Regia: Phil Alden Robinson
  6 0
  5.7
 • Third Person (2013)

  Dragoste la persoana a treia

  Dragoste la persoana a treia spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun, ci doar legături pur tangențiale.

  Regia: Paul Haggis
  28 2
  6.3
 • Blood Ties (2013)

  Legături de sânge

  Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

  Regia: Guillaume Canet
  9 0
  6.5
 • Oz the Great and Powerful (2013)

  Grozavul și puternicul Oz

  Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

  Regia: Sam Raimi
  25 0
  6.3
 • The Color of Time (2012)

  Culoarea timpului

  ”Tar” se bazează pe colecția cu același nume a poetului premiat cu Pulitzer C.K. Williams. Filmul îmbină adaptările a 11 poeme pentru a crea o călătorie poetică în viața lui C.K. Williams.

  Regia: Gabrielle Demeestere, Edna Luise Biesold, Sarah-Violet Bliss
  2 0
  4.1
 • Ted (2012)

  Filmul spune povestea lui John Bennett, un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursulețul lui de pluș, Ted, adus la viață de o dorință pusă în copilărie.

  Regia: Seth MacFarlane
  39 2
  6.9
 • Friends with Benefits (2011)

  Prietenie cu folos

  Dylan şi Jamie sunt atât de ocupaţi, încât sinuosul protocol al întâlnirilor romantice li se pare extenuant. Vor să-şi găsească un partener de sex, dar fără complicaţiile de rigoare! Cei doi devin astfel „prieteni cu beneficii”.

  Regia: Will Gluck
  38 5
  6.5