Filmele și serialele cu Miles Heizer

  • Miles Heizer

    Miles Heizer

    29 de ani
    Data nașterii: 16.05.1994
    Locul nașterii: Greenville, Kentucky, USA
  • Love, Simon (2018)

    Cu drag, Simon

    Toată lumea merită o mare poveste de dragoste, dar pentru Simon, un adolescent de 17 ani, este mai complicat: e pe punctul de a spune familiei și prietenilor că e gay și că încă nu știe identitatea colegului anonim de care s-a îndrăgostit online.

    Regia: Greg Berlanti
    26 5
    7.5
  • 13 Reasons Why (2017)

    13 motive de ce

    Liceanul Clay Jensen ajunge punctul central într-o serie de mistere devastatoare, determinate de sinuciderea tragică a unei prietene.

    Scenariul: Brian Yorkey
    124 19
    7.5
  • Nerve (2016)

    Nerve: Adevăr sau provocare

    Frumoasa liceană Vee descoperă și prinde gustul unui joc online de adevăr și provocare. Problemele apar atunci când tânăra realizează că fiecare mișcare îi este dictată de o comunitate anonimă de "privitori".

    Regia: Ariel Schulman, Henry Joost
    39 4
    6.5
  • Rudderless (2014)

    Fără cârmă

    Un tată aflat în grea suferință după moartea prematură a unicului copil, dă întâmplător peste o cutie ce conține înregistrări muzicale. Șocat de talentul ascuns pe care băiatul îl avea, tatăl, decide să fondeze o formație.

    Regia: William H. Macy
    1 0
    7.4
  • Parenthood (2010)

    Paternitate

    Fiecare episod de câte o oră urmărește trei generații din familia Braverman, redând într-o notă afectuoasă bucuriile și necazurile vieții de părinte, dar și problemele cu care se confruntă orice copil din epoca posttehnologică.

    Scenariul: Jason Katims
    9 0
    8.3
  • Rails & Ties (2007)

    Trenuri și vieți

    Kevin Bacon si Marcia Gay Harden ne ofera doua prestatii actoricesti deosebite în pelicula Trenuri & Vieti. Regizat de Alison Eastwood, acest film este o poveste tulburatoare despre oamenii ajunsi în momentele de rascruce ale vietii. Bacon...

    Regia: Alison Eastwood
    0 0
    6.7