Filmele și serialele cu Miles Teller

  • Miles Teller

    Miles Teller

    37 de ani
    Data nașterii: 20.02.1987
    Locul nașterii: Downingtown, Pennsylvania, USA
  • Spiderhead (2022)

    O legătură puternică se creează între doi deținuți (Miles Teller și Jurnee Smollett) dintr-o închisoare ultramodernă, condusă de un vizionar (Chris Hemsworth), unde li se administrează medicamente care influențează emoțiile.

    Regia: Joseph Kosinski
    50 9
    5.5
  • După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta...

    Regia: Joseph Kosinski
    Oscar-uri:
    386 40
    8.2
  • The Offer (2022)

    Scenariul: Leslie Greif, Michael Tolkin
    22 0
    8.6
  • Scenariul: Nicolas Winding Refn, Ed Brubaker
    37 7
    7.3
  • Thank You for Your Service (2017)

    Mulțumim pentru serviciul tău

    Un grup de militari americani care se întorc din Irak încearcă să se reîntoarcă la viața de civili, trăind cu amintirea unui război care amenință să-i distrugă chiar daca a trecut mult timp de cand au părăsit câmpul de luptă.

    Regia: Jason Hall
    15 3
    6.6
  • Only the Brave (2017)

    Muntele de Granit

    Only the Brave (2017) urmărește povestea echipajului de elită al pompierilor din Prescott, care s-a luptat cu un incendiu sălbatic în Yarnell, Arizona, în iunie 2013.

    Regia: Joseph Kosinski
    117 3
    7.6
  • Bleed for This (2016)

    Sângerează pentru visul tău!

    Fascinanta poveste a campionului mondial la box Vinny Pazienza care, după un accident de mașină în urma căruia nu se știa dacă va mai putea merge, a făcut una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului.

    Regia: Ben Younger
    37 6
    6.8
  • War Dogs (2016)

    Tipii cu arme

    Povestea adevărată a doi bărbați care au încheiat contracte cu Pentagonul pentru înarmarea aliaților Americii în Afganistan.

    Regia: Todd Phillips
    45 2
    7.1
  • Get a Job (2016)

    O comedie centrata pe un proaspat absolvent, prietenii sai, si incercarile lor de a obtine o slujba.

    Regia: Dylan Kidd
    10 1
    5.2
  • Allegiant (2016)

    Seria Divergent: Allegiant

    După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago.

    Regia: Robert Schwentke
    98 2
    5.7
  • Fantastic Four (2015)

    Cei patru Fantastici

    Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegați care se teleportează într-un univers alternativ și plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice

    Regia: Josh Trank
    40 3
    4.3
  • The Divergent Series: Insurgent (2015)

    Seria Divergent: Insurgent

    După evenimentele din Divergent, un război nimicitor între cele patru facțiuni stă să înceapă. Demascați ca fiind Divergenți, Tris și Four sunt acum în postura de fugari, vânați de liderul avid de putere al facțiunii Erudiților (Kate Winslet).

    Regia: Robert Schwentke
    90 3
    6.2
  • Two Night Stand (2014)

    Aventură de două nopți

    Pentru Megan și Alec, doi tineri newyorkezi de douăzeci și ceva de ani, ceea ce ar fi trebuit să rămână o aventură de o noapte, fără implicații emoționale, se transformă în dezastrul de a doua zi dimineața.

    2 1
    6.4
  • Whiplash (2014)

    Povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experiențe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din țară. Ciudatul și excentricul său profesor îl înnebunește cu metodele sale extreme de predare.

    Regia: Damien Chazelle
    Oscar-uri:
    29 1
    8.5
  • That Awkward Moment (2014)

    Acel moment penibil

    Povestea a trei prieteni aflați, fiecare dintre ei, în relații romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toți ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: „deci, încotro se îndreaptă chestia asta?”

    Regia: Tom Gormican
    14 0
    6.1