Filmele și serialele cu Mili Avital

  • Mili Avital

    Mili Avital

    52 de ani
    Data nașterii: 30.03.1972
    Locul nașterii: Jerusalem, Israel
  • Scenariul: Gideon Raff
    14 4
    8.3
  • When Do We Eat? (2005)

    Când mâncăm?

    Familia Stuckman se reuneste de Pastele evreiesc, pentru prima oara dupa trei ani. O pastiluta halucinogena strecurata in gluma in farfuria capului familiei dezlantuie spiritele si transforma reuniunea de familie intr-un adevarat haos.

    Regia: Salvador Litvak
    1 0
    5.8
  • After the Storm (2001)

    După furtună

    Povestea unui pescar care stie locul in care s-a scufundat un iaht plin cu diamante. Arno e nevoit sa impartaseasca secretul altui pescar, Jean-Pierre (Armande Assante), care - deși dubios - are echipamentul necesar aducerii la suprafata a comorii.

    Regia: Guy Ferland
    0 0
    5.0
  • Uprising (2001)

    Revoltă la Varșovia

    Folosindu-se de arhiva foto a ghetoului de la Varşovia, acest "interviu" realizat de Jon Avnet vorbeşte despre memoriile lui Marek Edelman şi despre rolul jucat de acesta în rebeliunea celor încarceraţi acolo împotriva naziştilor, în 1943

    Regia: Jon Avnet
    11 4
    7.2
  • Arabian Nights (2000)

    O mie și una de nopți

    Un preaputernic sultan pe nume Riar-Sah trebuie sa-si gaseasca o sotie inainte de a fi luna plina, altminteri regatul va ajunge pe mainile maleficului sau frate.

    2 0
    7.4
  • Dead Man (1995)

    Omul mort

    In timp ce incerca sa fuga de la locul crimei dupa ce omorase un barbat, contabilul William Blake intalneste un indian ciudat numit Nobody (Nimeni), care pretinde ca trebuie sa il pregateasca pentru calatoria in lumea spirituala.

    Regia: Jim Jarmusch
    14 1
    7.5
  • Stargate (1994)

    Poarta Stelară

    Povestea incepe in Egiptul anului 1928 unde, in timpul unei expeditii arheologice este descoperita o poarta de piatra datand din timpuri stravechi. Pentru a elucida misterul straniei descoperiri, armata apeleaza la ajutorul unui egiptolog.

    Regia: Roland Emmerich
    119 2
    7.0