Filmele cu Milla Jovovich

  • Milla Jovovich

    Milla Jovovich

    48 de ani
    Data nașterii: 17.12.1975
    Locul nașterii: Kiev, Ukraine
  • Breathe (2024)

    Respiră!

    Regia: Stefon Bristol
    8 2
    3.7
  • Monster Hunter (2020)

    Vănătorul de Monștri

    Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Artemis și unitatea ei într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri înspăimântători și imuni la armele lor.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    226 33
    5.2
  • The Rookies (2019)

    Regia: Alan Yuen
    15 3
    4.0
  • Paradise Hills (2019)

    Evadare din paradis

    O tânără (Emma Roberts) este trimisă la Paradise Hills, o clinică de lux, pentru a fi adusă pe calea cea bună. Tânăra descoperă curând că așa-zisa clinică ascunde, de fapt, un secret sinistru.

    Regia: Alice Waddington
    82 24
    5.2
  • Hellboy (2019)

    Băiatul Iadului

    Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă periculoasă și sângeroasă, care poate să provoace chiar și sfârșitul lumii

    Regia: Neil Marshall
    235 36
    5.3
  • Future World (2018)

    Regia: James Franco, Bruce Thierry Cheung
    71 39
    3.3
  • Shock and Awe (2017)

    Șoc și groază

    Povestea câtorva jurnaliști însărcinați să acopere subiectul invaziei americane în Irak, din 2003, ordonată de George Bush sub pretextul că "Saddam Hussein deține arme de distrugere în masă".

    Regia: Rob Reiner
    25 1
    6.4
  • Resident Evil: The Final Chapter (2016)

    Resident Evil: Capitolul final

    Este ultimul capitol al celei mai de succes francize de film inspirată după un joc video - a adunat peste un miliard de dolari până în prezent - bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom.

    Regia: Paul W. S. Anderson
    298 39
    5.5
  • Survivor (2015)

    Supraviețuitoarea

    Un ofiţer al serviciilor secrete străine din Londra încearcă să împiedice un atac terorist ce urmează să aibă loc în New York, dar este forţată să fugă când îi este înscenată o serie de crime

    Regia: James McTeigue
    46 1
    5.6
  • Cymbeline (2014)

    Regia: Michael Almereyda
    5 1
    3.7
  • Resident Evil: Retribution (2012)

    Resident Evil: Răsplata

    Virusul mortal al corporației Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ și transformă întreaga populație în zombie. Singura speranță de salvare e neînfricata Alice, care aterizează chiar în perimetrul unde se desfășurau cele mai secrete operațiuni

    Regia: Paul W. S. Anderson
    60 4
    5.3
  • Bringing Up Bobby (2011)

    Crescându-l pe Bobby

    Olive si fiul ei Bobby trec dintr-o aventura in alta pana cand trecutul criminal al lui Olive iese la iveala. Ea trebuie sa aleaga intre a-si continua viata cu o condamnare de crima sau sa-si paraseasca fiul, pentru a-i da sansa la un viitor mai bun.

    Regia: Famke Janssen
    2 0
    5.1
  • Lucky Trouble (2011)

    Belele norocoase

    Un profesor dintr-un orașel din Rusia se îndrăgostește de o femeie din Moscova cu care dorește să se căsătorească. Fixând data nunții, profesorul nu mai poate ajunge la Moscova, datorită unor probleme ce intervin și care generează situații amuzante.

    Regia: Levan Gabriadze
    3 2
    5.9
  • The Three Musketeers (2011)

    Cei trei muschetari

    Muschetarii Athos, Porthos și Aramis se alătură lui D'Artagnan (Logan Lerman) și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

    Regia: Paul W. S. Anderson
    73 3
    5.7
  • Faces in the Crowd (2011)

    Fețe în mulțime

    Anna își pierde cunoștința și capacitatea de a distinge fețele. Află că cel care i-a provocat accidentul este unul dintre cei mai urmăriți criminali ai momentului, recunoscut prin faptul că le taie gâtul victimelor, apoi le violează plângând.

    Regia: Julien Magnat
    16 1
    5.7