Filmele și serialele cu Millie Bobby Brown

  • Millie Bobby Brown

    Millie Bobby Brown

    20 de ani
    Data nașterii: 19.02.2004
    Locul nașterii: Marbella, Málaga, Andalusia, Spain
  • Damsel (2024)

    Domnița

    Căsătoria unei tinere cu un prinț fermecător se transformă într-o luptă aprigă pentru supraviețuire atunci când este trimisă ca ofrandă unui dragon care scuipă foc.

    Regia: Juan Carlos Fresnadillo
    99 6
    6.1
  • Enola preia primul ei caz oficial ca detectivă, dar pentru a elucida misterul unei fete dispărute, va avea nevoie de ajutorul prietenilor și al fratelui ei, Sherlock.

    Regia: Harry Bradbeer
    43 2
    6.8
  • Godzilla vs. Kong (2021)

    Godzilla împotriva lui Kong

    În vreme ce organizația Monarch pornește într-o misiune în cautarea unor indicii legate de orginea Titanilor, o conspirație amenință să șteargă de pe fața Pământului aceste creaturi, indiferent dacă constituie sau nu o amenințare la adresa oamenilor.

    Regia: Adam Wingard
    237 21
    6.3
  • Enola Holmes (2020)

    Bazat pe îndrăgita serie de cărți semnată de Nancy Springer, ENOLA HOLMES este un film de mister și aventură, în care cel mai mare detectiv al lumii își întâlnește cel mai aprig competitor: propria soră adolescentă. Zarurile au fost aruncate!

    Regia: Harry Bradbeer
    99 16
    6.6
  • Godzilla: King of the Monsters (2019)

    Godzilla II: Regele monștrilor

    O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters aduce binecunoscuta creatură într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare, la mijloc aflându-se soarta omenirii.

    Regia: Michael Dougherty
    260 57
    6.0
  • Un incident lansează un lanț de evenimente ce conduce la dispariția unui copil în orășelul Hawkins. Agenții secrete și forțe întunecate își fac apariția, iar câțiva localnici încep să înțeleagă că există ceva înfricoșător în orașul lor pașnic.

    Scenariul: Matt Duffer, Ross Duffer
    376 18
    8.7
  • Intruders (2014)

    Scenariul: Glen Morgan
    5 0
    6.6