Filmele cu Milo O’Shea

  • Milo O’Shea

    Milo O’Shea

    Data nașterii: 02.06.1926
    Decedat: 02.04.2013 (86 de ani)
  • Regia: Kieron J. Walsh
    0 0
    7.4
  • The MatchMaker (1997)

    Pețitorul

    Pentru multe femei perspectiva de a vizita Irlanda cu dealurile ei verzi si vaile pitoresti ar fi incintatoare. Doamnele ar mai descoperi ca barbatii roscovani de prin partile locului irezistibili. Dar Marcy Tizard nu se lasă ușor impresionată.

    Regia: Mark Joffe
    4 1
    6.5
  • Only the Lonely (1991)

    Numai cei singuri

    Un ofiter de politie se indragosteste. Nimic nu pare a fi iesit din comun... Numai ca politistul nostru, tinde catre obezitate, iar pe langa asta are si o mama dominatoare, care nu poate accepta ideea ca fiul sau poate avea o prietena...

    Regia: Chris Columbus
    9 0
    6.3
  • The Dream Team (1989)

    Terapie în grup

    Patru pacienti ai unui spital de psihiatrie pleaca impreuna cu doctorul lor intr-o scurta excursie. Planuita sa dureze doar cinci ore, drumetia se prelungeste datorita disparitiei neasteptate a medicului terapeut.

    Regia: Howard Zieff
    7 0
    6.5
  • The Verdict (1982)

    Verdictul

    Nominalizat la cinci PREMII OSCAR, inclusiv premiul pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor" si "Cel mai bun actor", The Verdict este “un film tulburator, fascinant" (Us) si "unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata despre sala...

    Regia: Sidney Lumet
    24 2
    7.7
  • Theater of Blood (1973)

    Teatrul sângelui

    Edward Lionheart (Vincent Price), un prestigios actor de scenă englezesc, specializat în personaje shakespeariane, este profund umilit când Cercul Criticilor din Londra refuză să-i acorde un premiu prestigios. Plin de furie, plănuiește cu...

    Regia: Douglas Hickox
    6 1
    7.1
  • Sacco & Vanzetti (1971)

    Sacco și Vanzetti

    Filmul e o reconstituie a unui celebru proces desfasurat in America anilor '20, care a dus la condamnarea la moarte a doi imigranti italieni, Nicola Sacco si Bartolomeo Vanzetti, in ciuda unor ample proteste internationale.

    Regia: Giuliano Montaldo
    3 0
    7.8
  • Loot (1970)

    Regia: Silvio Narizzano
    5 0
    5.4
  • Barbarella (1968)

    Anul 4000. Femeia astronaut Barbarella se află în vacanță. La solicitarea Președintelui Pământului, fermecătoarea Barbarella pornește într-o misiune specială: găsirea lui Duran-Duran, inventatorul unei arme periculoase.

    Regia: Roger Vadim
    16 1
    5.9
  • Romeo and Juliet (1968)

    Romeo și Julieta

    Alegand o Julieta si un Romeo de varsta indicata de textul original, regizorul inclina spre o interpretare in care fierbinteala sangelui si impetuozitatea tineretii dobandesc suprematie in raport cu tot ceea ce se intampla in povestea acestei iubiri.

    Regia: Franco Zeffirelli
    Oscar-uri:
    28 0
    7.6
  • Hotărâtă să-i dea o lecție soțului obsedat de muncă, o soție neglijată pune pe picioare o companie de taximetrie condusă de femei care face concurență afacerii soțului.

    Regia: Gerald Thomas
    6 0
    6.4