Filmele și serialele cu Mimi Rogers

  • Mimi Rogers

    Mimi Rogers

    68 de ani
    Data nașterii: 27.01.1956
    Locul nașterii: Coral Gables, Florida, USA
  • Bosch: Legacy (2022)

    Harry Bosch, polițist criminalist devenit detectiv particular, se luptă să rezolve cazuri fără autoritatea locului de muncă anterior. Avocata Honey „Money” Chandler, supraviețuind unei tentative de asasinat, își păstrează cu greu încrederea în...

    Scenariul: Eric Overmyer, Tom Bernardo, Michael Connelly
    98 4
    8.4
  • Regia: Josh Mendoza
    31 7
    4.7
  • Captive (2015)

    Captiva

    O dramă inspirată de o poveste adevărată despre coliziunea spirituală dintre două suflete pierdute. Brian o atacă pe Ashley în propriul ei apartament și o ia prizonieră.

    Regia: Jerry Jameson
    2 0
    5.4
  • Bosch (2014)

    Scenariul: Eric Overmyer
    301 12
    8.5
  • Despartita de iubit, Lauren imparte apartamentul cu Katie. După ce eșuează în tentativa de a obține slujba de vis la o agenție de publicitate, Lauren i se alătura colegei de apartament într-o afacerea ce presupune deschiderea unei linii erotice.

    Regia: Jamie Travis
    6 1
    6.0
  • Lucky (2011)

    Norocosul

    Timidul Ben a dezvoltat o pasiune obsesivă faţă de Lucy St. Martin de când a întâlnit-o la grădiniţă, dar femeia visurilor lui este inabordabilă şi îl evită, chiar dacă nu ştie că bărbatul alături de care lucrează la birou este un criminal în serie.

    Regia: Gil Cates Jr.
    6 1
    5.3
  • Abandoned (2010)

    Dispariție

    Atunci când îşi internează iubitul la un spital din Los Angeles pentru a fi operat, Mary nu bănuieşte că este începutul unui coşmar în care va afla adevăruri dureroase şi şocante despre persoana dragă

    Regia: Michael Feifer
    2 1
    5.0
  • Order of Chaos (2010)

    Ordinea haosului

    Regia: Vince Vieluf
    1 0
    4.5
  • Frozen Kiss (2009)

    Sărutul înghețat al morții

    Tanarul cuplu format din Ryan si Shelley ramane blocat intr-o furtuna de zapada in drum spre casa de la o petrecere. Cand ei incep sa hoinareasca, cineva sau ceva ii urmareste atent, venind dupa ei.

    Regia: Harry Bromley Davenport
    0 0
    3.0
  • Falling Up (2009)

    Poarta norocoasă

    Din cauza unor probleme, Henry renunță la școala de asistenți medicali pentru a se angaja ca portar într-o elegantă clădire rezidențială din New York. Într-unul dintre apartamente locuiește o tânără care îi atrage atenția în mod deosebit.

    Regia: David M. Rosenthal
    5 1
    5.6
  • Storm Cell (2008)

    Viața ca o tornadă

    April si Saunders sunt doi frati ai caror parinti sunt răpuși intr-o tornadă. Pentru a uita tragedia, Sean se muta in Seattle, iar April incepe sa studieze fenomenul tornadelor. Cand una se indreapta spre Seattle, ea isi avertizeaza fratele

    Regia: Steven R. Monroe
    0 1
    4.1
  • Penny Dreadful (2006)

    Pasageri de noapte

    Tânăra Penny se refugiază împreună cu psihologul ei, care intenţionează să o ajute să-şi învingă fobia pentru maşini. Evenimente neaşteptate o fac însă personajul unei poveşti de coşmar, în care cele mai mari frici ale ei devin realitate.

    Regia: Richard Brandes
    0 0
    4.8
  • Big Nothing (2006)

    Un mare nimic

    Protagonistul filmului, Charlie Wood (David Schwimmer), un ghinionist si profesor somer se vede obligat sa se angajeze la un call center pentru a putea aduce un venit pentru sotia sa Penelope (Natascha McElhone), ofiter de politie local si Emily...

    Regia: Jean-Baptiste Andrea
    14 0
    6.7
  • Jesse Stone: Stone Cold (2005)

    Misiune riscantă

    Un fost detectiv din L.A a lasat in urma marele oras si a devenit sef de politie intr-un orasel pescaresc. In momentul in care are loc o serie de crime si o fata de liceu este violata, este nevoit sa-si infrunte proprii demoni pentru a rezolva cazul.

    Regia: Robert Harmon
    19 0
    7.1
  • The Door in the Floor (2004)

    Ușa din podea

    Vara petrecuta de un renumit autor de carti pentru copii, Ted Cole (Jeff Bridges) si de frumoasa sotie a acestuia, Marion (Kim Basinger). Este o poveste provocatoare despre calatoria emotionala a unui cuplu.

    Regia: Tod Williams
    5 3
    6.6